Triomf convincent d’una efectiva Catalunya contra el Gimnàstic Manresa
Seleccions | 10/12/2019
La Selecció Catalana sub 14 masculina s’ha imposat amb solvència per 4 a 0 a un rocós rival en una fantàstica primera part.
4 - 0
GIMNASTIC MANRESA, C.
Erik Cava, Marc Aznar, Rachid Saiah, Gerard Soler, Izan Herranz, Oriol Marty, Abdouli Jawo, Pol Trigueros, Ousmane Doumbia, Marc Pérez i Pol Lecha. També han jugat: Aimar Ruiz, Manuel Vila, Joel Gasco, Haowen Wang, Salim Dansokho, Víctor López, Víctor Pitarque, Àlex Partera i Oliver Sie.
Aleix Cañizares, Jan Encuentra, Biel Castilla, Marc Pérez, Iván Rodríguez, Marc Tasies, Aaron Velilles, Guillem Acosta, Pol García, Izan Calero i Martí Senyer.
Marc Pérez (1-0, 1’); Pol García (pp. 2-0, 19’); Joel Gasco (3-0, 37’); Ousmane Doumbia (4-0, 70’).

Adrià Vicente Delmar (àrbitre principal); Arnau Raimundo Barbero i Noufal Rais (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha doblegat amb contundència per 4 a 0 el Gimnàstic Manresa en un nou amistós per arribar el millor preparat possible a la primera fase del Campionat d’Espanya. El combinat que dirigeix Alexis Pintó s’ha mostrat efectiu en els metres finals, deixant el partit encarrilat en una primera part brillant. La Selecció ha ofert un gran nivell de joc, combinant amb fluïdesa i encert, davant d’un combatiu adversari que ha intentat capgirar el marcador sense èxit.

L’encontre ha començat de la millor manera possible per als interessos de la Catalana. Quan només s’havien disputat dos minuts, Marc Pérez ha culminat amb èxit un vertiginós contraatac que ha agafat desprevinguda la defensa manresana. Dos minuts més tard, el defensa manresà Pol García s’ha marcat en pròpia porteria en intentar refusar una pilota a l’interior de l’àrea. Lluny de relaxar-se amb el 2 a 0 en el marcador, la Selecció ha continuat atacant i, després de diversos intents fallits, Joel Gasco ha ampliat diferències en caçar una pilota a l’interior de l’àrea després d’un servei de córner.

Només començar el segon temps, la Catalana ha sentenciat definitivament el xoc amb la quarta diana, obra de Doumbia. A partir d’aquí, el Gimnàstic Manresa ha donat un pas endavant i ha assumit més riscos en defensa, però s’ha topat amb una sòlida defensa catalana. Per la seva banda, els d'Alexis Pintó han disposat d’ocasions, sobretot al contraatac, per poder ampliar l’avantatge, però els defensors i el porter rival ho han evitat amb bones actuacions. Així doncs, la Selecció ha ofert una gran versió per obtenir un treballat triomf que dona confiança al grup de cara a la primera fase del Campionat d’Espanya.