Triomf convincent de Catalunya davant una bona versió del Sant Gabriel
La Selecció Catalana sub 17 femenina s’imposa per 0 a 3 a un rival rocós gràcies a una gran actuació col·lectiva i l'efectivitat en els metres finals.
CE SANT GABRIEL
0 - 3
Sònia Llop, Lara Palomino, Carla López, Laura Chamizo, Cristina Campos, Ainhoa Alonso, Natali Beatriz Rosales, Akari Otsuka, Guadalupe Martínez, Carla Ariza i Paula Sánchez. També han jugat: Alba Sánchez, Mireia Gironès, Paula Navas, Sílvia Ferrer i Adriana Manau.
Aina Pagespetit, Emma Ramírez, Ariadna Márquez, Júlia Guerra, Clara Carmona, Mar Dueso, Alícia Infante, Josepha Vercarmmen, Natàlia Muñoz, Clàudia Riumalló i Clara Rodríguez. També han jugat: Meritxell Muñoz, Nekane Morales, Paula Ransanz, Aran Amoros i Ainhoa Olivera.

Natàlia Muñoz (0-1, 28'); Mar Dueso (0-2, 32'); Josepha Vercarmmen (0-3, 62').
Coral Couso Cuadrado (àrbitra principal), i Sandra Márquez Redondo i Cintia Márquez García (àrbitres assistents).

En el segon encontre amistós de la temporada, la Selecció Catalana sub 17 femenina ha doblegat per 0 a 3 a un bon Sant Gabriel. Els primers compassos del duel han estat marcats per la igualtat a la gespa, sense un dominador clar. Malgrat que Catalunya ha intentat portar la iniciativa  mitjançant la possessió, el Sant Gabriel, ben col·locat al terreny de joc, ha tapat amb encert les línies de passada en zones perilloses. La primera ocasió clara de Catalunya ha estat al minut 15, quan una centrada enverinada de Mar Dueso no ha trobat rematadora per centímetres.

A mesura que transcorrien els minuts, les de Natàlia Arroyo han començat a imposar el seu estil de joc davant d’un conjunt que ha esperat la seva oportunitat per sortir ràpidament al contraatac amb passades en profunditat a les seves extrems. Fruit d’una pèrdua de Catalunya en defensa, Carla Ariza ha estavellat la pilota al pal. La reacció de la Catalana ha estat immediata amb un gol espectacular per l'escaire de Natàlia Muñoz des d’uns 25 metres. Tot seguit, la Selecció ha ampliat diferències gràcies a una excel·lent rematada de cap de Mar Dueso en un servei de córner.

A la represa, el Sant Gabriel ha canviat el plantejament inicial i ha pressionat més amunt per dificultar la sortida de pilota rival. Malgrat això, Catalunya ha estat precisa en les combinacions i sempre ha trobat la manera de superar aquesta intensa pressió. Les locals han acaronat el seu primer gol amb una rematada de cap de Paula Sánchez que una defensa de Catalunya ha aconseguit salvar sota pals. Quan faltaven 18 minuts per al final, Josepha Vercarmmen ha culminat amb èxit una gran jugada individual després d’un primer xut frenat per una defensa rival. D’aquesta manera, les de Natàlia Arroyo aconsegueixen un nou triomf en un partit obert, disputat i amb accions de gran qualitat tècnica.