Triomf treballat de Catalunya davant Navarra que val el passi als quarts de final
Seleccions | 02/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 masculina derrota 3 a 0 Navarra en el darrer partit de la fase de grups i obté el bitllet per disputar els quarts de final contra Extremadura.

3 - 0
NAVARRA
Max Bonfill, David Escoda, Marc Bernal, Kaua García, Lamine Yamal Nasraoui, David Rondón, Landry Céphas Farré i Álex Famada. També han jugat: Jordi Saucedo, Sergi Sánchez, Àlex Bombardó, Àlex González i Adrià Rubira.
NAVARRA
Xabier Sagaseta, Unai Fernández, Enrique Martínez, Hodei Iriarte, Álvaro Caspe, Pablo Iturria, Aimar Ruiz i Xabier Garín. També han jugat: Simón García, Beñat García, Asier Bonel, Aritz Ortigosa, Mikel Senosiaín i Javier Martínez.
Lamine Yamal Nasraoui (1-0, 17’; 2-0, 21’); Kaua García (3-0, 38’).

Catalunya ha fet els deures i ha superat 3 a 0 Navarra en el quart i últim partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya, que s’està celebrant a Mislata, València. Amb aquesta victòria, els de Jaume-Joan Rius accedeixen als quarts de final, on s'enfrontaran a Extremadura a les 18.30 hores. Els primers compassos del duel s’han caracteritzat per un domini total de la Selecció, que ha combinat amb precisió i fluïdesa en camp contrari. Després de diverses oportunitats de gol errades en els metres finals, Lamine Yamal Nasraoui, un dels jugadors catalans més destacats, ha inaugurat el marcador driblant el porter navarrès amb un retall sec a l’interior de l’àrea. D’aquesta manera, la Selecció ha arribat al descans amb un ajustat 1 a 0 a favor.

Quan només s’havia jugat un minut del segon temps, un incisiu Lamine Yamal Nasraoui, molt atent, ha batut el porter rival amb una subtil vaselina que suposava el segon gol del seu compte particular. A partir d’aquest moment, Navarra, que encara tenia opcions de classificar-se per als quarts de final, ha fet un pas endavant per intentar retallar diferències. Tanmateix, s’ha trobat amb un bloc català molt ben posicionat al terreny de joc, concentrat i intens en totes les línies. Quan faltaven dos minuts per al final, Kaua Garcia ha aprofitat un desajust defensiu de l’adversari per anotar a plaer el 3 a 0 lliure de marca a l’interior de l’àrea. Així doncs, Catalunya jugarà els quarts de final aquesta tarda, a les 18.30 hores, contra Extremadura després de tancar la fase de grups amb 9 punts de 12 possibles. El partit es podrà seguir en directe a fcf.cat.