Un gran Sala 5 Martorell s'imposa a una lluitadora Catalunya
FS Notícies | 30/10/2018
El conjunt martorellenc ha derrotat amb solvència per 4 a 0 un combinat català sub 20 femení de futbol sala que ho ha intentat fins al final sense èxit.
0 - 4
SALA 5 MARTORELL
Catalunya
Marta Collado Saavedra, Marta Lujan Lucena, Anna Escribano, Marta de los Riscos, Laura Piera, Julia Palma, Yaiza Calvillo, Alexandra Giro, Ruth Aurin, Alba Sánchez, Laia Jordán, Maria Recio.
Sala 5 Martorell
Cristian Velasco, Iker Luna, Ferran Pedragosa, Victor Ramos, Ibai Espinosa, Arnau Omella, Mohamed Amahamdi, Enrique Arnaiz, Joel Castillo, Pau Ramirez, Gabriel Espadas.

Pau Ramírez (0-1, 9'); Arnau Omella (0-2, 14'); Pau Ramírez (0-3, 23'); Ibai Espinosa (0-4, 29').

Adrian Álvarez (àrbitre principal) i Ana Carretas (àrbitra assitent).

Partit de preparació de la Selecció Catalana sub 20 femenina de futbol sala a Cervelló davant el Sala 5 Martorell, equip de la Divisió d’Honor Cadet Masculí. A les jugadores que dirigeix Jordi Gay els hi ha costat entrar en el partit. De fet, la protagonista dels primers minuts de l’amistós ha estat la portera catalana Laia Jordán, amb tres sensacionals aturades. Catalunya s'ha defensat amb encert fins que Pau Ramírez ha avançat el Martorell quan s'havien disputat nou minuts.

La Catalana ha tingut uns minuts de revifada que han pogut culminar en gol després d’una doble ocasió d’Ana Escribano que ha refusat el porter del Martorell, Cristian Velasco. Han estat uns minuts d’equilibri després del domini inicial del bloc martorellenc. No obstant això, un potent xut des de fora de l’àrea d’Arnau Omella ha significat el 0 a 2 a falta de sis minuts per al final de la primera part. Novament Laia Jordán, en una altra intervenció de mèrit, ha evitat el que semblava el tercer gol per als visitants.

A la represa, el Martorell ha posat una marxa més i ha dificultat la sortida de pilota de les catalanes. La forta pressió ofensiva del rival ha tornat a donar els seus fruits. Pau Ramírez, al minut 23, ha ampliat diferències en el marcador. Sis minuts més tard, el capità del Sala 5 Martorell, Ibai Espinosa, ha marcat el definitiu 0 a 4 amb un tir sec. Malgrat que Catalunya ha intentat reaccionar i no ha llençat la tovallola en cap moment, no ha trobat la manera de fer mal a un sòlid adversari.