Un mal tram final condemna la sub 16 a la derrota davant el Mercantil
Seleccions | 10/12/2019
La Selecció Catalana sub 16 masculina cau derrotada per 2 a 3 davant un Mercantil que ha capgirat el marcador en els darrers minuts.
2 - 3
MERCANTIL, C.E
Aaron Alonso, Marc Jurado, Pere Haro, Iván Rodríguez, Marc López, Biel Vicens, Iker García, Lancinet Kourouma, Mamadou Mousthapa, Àlex García i Xavi Moreno. També han jugat: Jan Danés, Sergio Rivares, Marc Aspa, Ferran Duran, Jordi Puig, Xavier Rufo i Bilal Nfinat.
Raul Otón, Joel Castilla, Yago Brito, Bruno Montes, Pol Guilaniu, Xavier Ribas, Johnny Aghayedo, David Ruiz, Eric Benaiges, Antonio Gómez i Siriki Diallo.
Àlex García (1-0, 7’); Bilal Nfinat (2-1, 62’).

Eric Benaiges (1-1, 23’); Siriki Diallo (2-2, 75’); Christian Martín (2-3, 79’).

Bernat Roig (48’); Antonio Gómez (57’).
Joan Mata Parraga (àrbitre principal); Roger Closas Perello i Marc Balaña Espinosa (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 16 masculina ha perdut per 2 a 3 davant el Mercantil en un nou encontre de caràcter amistós que s’ha resolt al als darrers 5 minuts. Un test de nivell contra un rival poderós que serveix per seguir preparant la primera fase del Campionat d’Espanya. Els de Rafa Beltran han dominat el partit a través de la possessió de la pilota, però no han sentenciat l’encontre i al final han acabat caient per la mínima.

La Selecció ha saltat al Complex Esportiu Olímpia amb les idees clares, fent circular la pilota amb rapidesa i trepitjant l’àrea rival amb assiduïtat. D’aquesta manera, quan només s’havien disputat 7 minuts, Àlex García ha finalitzat al primer toc una bona jugada col·lectiva per inaugurar el marcador. A partir d’aquest moment, el Martinenc ha reaccionat i, després de diverses arribades perilloses, ha tornat a col·locar les taules gràcies a una diana d’Eric Benaiges.

A la represa, Catalunya ha posat una marxa més i ha buscat l’esquena dels laterals rivals per col·locar passades en profunditat als extrems. Així és com ha arribat el segon gol català al minut 62, quan Bilal Nfinat ha enviat al fons de les xarxes una assistència de Marc Aspa. El partit semblava controlat per la Selecció, però el Martinenc ha capgirat el marcador en dos minuts. Primer ha estat Siriki Diallo qui ha aprofitat un desajust defensiu de la sub 16 per anotar el 2 a 2. I, quan faltava un minut per al final, Christian Martín ha marcat el definitiu 3 a 3 que suposava la derrota de la Catalana.