Un País Basc dominador supera amb facilitat a la Regió de Murcia
Futbol Femení | 09/02/2019
La selecció del País Basc s’ha imposat a la Regió de Múrcia per 0 a 4, en un partit que les basques han dominat des de principi
Múrcia
0 - 4
País Basc
Múrcia
María Hernández, Pilar Atenza, Blanca Martínez, Silvia Lloris (Lina Cutillas, 72’), Patricia Sánchez, Angela Morales (Lucia Soto, 60’), Natalia Cano (Lia Lario, 41’), Daniel Arques, Angela Romero (Marta Jara, 54’), Simona Ivanova, Immaculada Dolera
País Basc
Alaitz de Castro, Nerea Benito, Aizaro Rodrigo, Amaia Martínez, Naroa Domenech, Paula Illarramendi, Elene Arrubarrene, Olaia Pardo (Naroa Urreta, 50’), Mara Gandiaga, Jone Amezaga, Daniela Hormaechea

: Elena Arruebarrena (0-1, 10’), Daniela Hormaechea (0-2, 18’), Daniela Hormaechea (0-3, 69’), Paula Illarramendi (0-4, 78’)
Alba Ives Jove Sanz (àrbitra principal), Paula Regola Macias i Marta Perpiña de la Vega (àrbitres assistents), Marta Galego Salguero (4a àrbitra).

Espectadors: 100 aproximadament persones

La selecció del País Basc ha dominat l’inici del partit. Fruit del seu domini ha arribat el primer gol al minut 10 gràcies a Elena Arruebarrena. Vuit minuts després ha arribat el segon gol basc,  per mediació de Daniela Hormaechea. Les futbolistes d’Idurre Frías s’han fet amb el domini total del partit amb el marcador a favor seu, controlant el centre del camp i anticipant-se a les jugadores de la Regió de Múrcia. Amb aquesta superioritat s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, res ha canviat. Amb el resultat favorable, les jugadores basques han dominat controlant el partit, anticipant-se a les murcianes en tot moment. Fruit d’aquest domini ha arribat el tercer, per mediació de Daniela Hormaechea al minut 69. A dos pel final, Paula Illarramendi ha completat el resultat amb un 0 a 4. Domini al camp i al marcador.

Al partit ha estat present el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa i responsable del futbol femení, Albert Montull; el subdelegat del Bages-Berguedà-Cerdanya, Arcadi Prat; el director de l’Àrea Esportiva, Emili Gil; el director del CTE de l’FCF, Fèlix Gimeno; i el responsable de l’arbitratge femení a la Federació Catalana de Futbol, Julio Sierra.  Per part de la Federació Basca de Futbol, ha assistit el seu Secretari General, Kepa Allica. I de la RFEF han estat presents la directora de seu, Beatriz Rosety; i els membres del cos tècnic de les Seleccions Espanyoles femenines, Montse Tomé i Javier López Vallejo.