Una bona Catalunya ensopega davant d’un Olesa molt físic
FS Notícies | 15/01/2018
La Selecció Catalana sub 21 femenina de futbol sala transmet sensacions positives tot i la derrota per 3 a 6 contra un rival molt físic.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 3: Mariona Solà, Marta Collado, Marta Luján, Marta de los Riscos i Laura Oliva. També han jugat: Anna Muniesa, Èlia Gullí, Sònia Blanco, Anna Munné, Iris Amaro, Roser Maymó i Paula Jiménez.

FS OLESA, 6: Arnau Martínez, Ferran Sequera, David Galán, Alberto Cabo i Marc Murcia. També han jugat: Tarik El Ichallaoui, Dani Jaime, Sergi Díaz, Ferran Guitart i Marc Moral.

Gols primera part: Dani Jaime (0-1, 1’), Ferran Sequera (0-2, 2’), Alberto Cabo (0-3’), Sònia Blanco (1-3, 17’).

Gols segona part: Laura Oliva (2-3, 21’), Dani Jaime (2-4, 32’), Arnau Martínez (2-5, 36’), Sònia Blanco (3-5, 38’), Sergi Díaz (3-6, 40').

Targetes grogues: No n'hi ha hagut.

Àrbitre: Jordi Boleda Cantero.

Àrbitre assistent: David Sagrera Navarro.

La Selecció Catalana sub 21 femenina de futbol sala ha caigut derrotada per 3 a 6 davant el Cadet masculí del FS Olesa. Malgrat encaixar tres gols en els primers tres minuts de partit, les de Clàudia Pons han ofert una gran imatge davant d’un rocós adversari i han estat a punt de capgirar el resultat gràcies al seu sacrifici defensiu, intensitat i qualitat en la definició.

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos de l’Olesa. Quan només s’havia disputat un minut, Dani Jaime ha inaugurat el marcador amb un potent xut per finalitzar una bona jugada individual. Poc després, Catalunya ha perdut una pilota en zona defensiva i Ferran Sequera ha ampliat diferències amb un tir a l’escaire dret, lluny de l’abast de Mariona Solà. Posteriorment, Alberto Cabo ha marcat el tercer gol per a l’Olesa en un ràpid contraatac que ha materialitzat amb precisió.

A partir d’aquí, la Selecció ha posat una marxa més per compensar el desavantatge físic i d’alçada d’un conjunt més ràpid i poderós en el cos a cos. Les de Clàudia Pons, molt concentrades i solidàries en les ajudes, han aconseguit frenar els atacs de l’Olesa, que ha continuat pressionant molt amunt. La Catalana ha inquietat la porteria rival amb un tir sec de Laura Oliva que ha marxat desviat per poc. Minuts després, Sònia Blanco ha retallat diferències amb un poderós xut ajustat al pal dret de la porteria defensada per Arnau Martínez.

En la represa, Catalunya ha tornat al parquet igual que ha acabat la primera part. Intenses en la pressió, precises en les passades i amb les idees clares tant a l’hora d’atacar com de defensar. D’aquesta manera, quan només s’havia jugat un minut, Laura Oliva ha marcat el 2 a 3 en un llançament de falta que ha tocat en les cames d’un defensor abans d’acabar al fons de les xarxes. Dos minuts més tard, el porter visitant Arnau Martínez ha salvat el seu equip de l’empat després d’endevinar les intencions d’Anna Munné.

La Selecció ha donat un pas endavant i s’ha llençat a l’atac per anivellar el duel. En una pèrdua al mig del camp, Sergi Diaz ha assistit amb una bona passada horitzontal a Dani Jaime que, lliure de marca, ha marcat la seva segona diana de l’encontre. Tot i el gol en contra, Catalunya no s’ha arronsat i ha començat a jugar de cinc per reduir distàncies. El risc ha comportant el cinquè gol de l’Olesa, obra del porter Arnau Martínez des del seu propi camp. Quan faltaven dos minuts per al final, Sònia Blanco ha marcat la tercera diana catalana. En l'última jugada del duel, Sergi Díaz ha anotat el definitiu 3 a 6.