Una Catalunya letal goleja Extremadura i es classifica per a les semifinals
Seleccions | 02/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 masculina s’imposa amb contundència a Extremadura per 7 a 0 i jugarà davant Andalusia les semifinals del Campionat d’Espanya.

7 - 0
EXTREMADURA
Max Bonfill, David Escoda, Marc Bernal, Kaua García, Lamine Yamal Nasraoui, David Rondón, Landry Céphas Farré i Álex Famada. També han jugat: Jordi Saucedo, Sergi Sánchez, Àlex Bombardó, Àlex González i Adrià Rubira.
EXTREMADURA
Gonzalo Cuevas, Samuel Merino, Jorge Mariano, Alfonso Chávez, Antonio Gordillo, David Robles, Iván Ramo i Luís Romero. També han jugat: Pablo Gragera, Raúl Caballero, Rodrigo Gete, Alexis Ciria, Dayron Antúnez, Pablo Gragera i Carlos Fernández.
Lamine Yamal Nasraoui (1-0, 5’); Marc Bernal (2-0, 6’); Lamine Yamal Nasraoui (3-0, 10’; 4-0, 12’); Àlex González (5-0, 25’); Marc Bernal (6-0, 35’); Àlex González (7-0, 39’).

La Selecció Catalana sub 12 masculina jugarà contra Andalusia les semifinals del Campionat d’Espanya que s’està disputant a Mislata, València. El combinat dirigit per Jaume-Joan Rius ha golejat 7 a 0 Extremadura en un partit on s’ha mostrat letal en la definició i inexpugnable en defensa. Quan s’havien jugat cinc minuts, Lamine Yamal Nasraoui ha culminat una majestuosa jugada individual amb una fantàstica vaselina. Només un minut més tard, Marc Bernal ha anotat el 2 a 0 amb un sensacional xut que ha entrat per l’escaire. Lluny de relaxar-se, la Catalana ha seguit atacant i Lamine Yamal Nasraoui ha ampliat diferències amb un tir de rosca ajustat al segon pal. Tot seguit, el mateix Nasraoui ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per fer un hat trick. Amb aquest 4 a 0 s’ha arribat al descans.

La Catalana no ha aixecat el peu de l’accelerador a la represa, sinó que ha continuat imposant el seu estil de joc, fent circular de pressa la pilota i desgastant físicament el rival. Al minut 5 de la segona part, Àlex González ha ampliat diferències amb un tir ajustat al pal. Fruit d’aquesta manifesta superioritat a la gespa, Marc Bernal, al primer toc, ha anotat el 6 a 0 en rematar al primer toc al fons de la xarxa una mil·limètrica assistència d’Àlex González. Ja en el darrer minut de l’encontre, el mateix González ha arrodonit la golejada amb un poderós xut que el porter extremeny no ha aconseguit refusar. Així doncs, la Selecció Catalana sub 12 masculina jugarà demà, divendres 3 de maig, a les 10.00 hores les semifinals contra Andalusia. El partit es podrà seguir en directe a fcf.cat.

Al duel han estat presents els vicepresidents de l’FCF Josep Llaó i Jordi Bonet; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Sabadell i responsable del futbol femení, Albert Montull; el director de l’Àrea Esportiva, Emili Gil, i el director del CTE, Fèlix Gimeno.