Una Catalunya sub 17 femenina amb bona iniciativa s’endú la victòria davant del FS Sabadell Femení
FS Notícies | 27/11/2018
La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala ha dominat la primera meitat però ha hagut de lluitar en els segons vint-i-cinc minuts davant d'un FS Sabadell Femení lluitador.
3 - 2
FS SABADELL FEMENÍ
Laia Gómez, Carla Calvo, Alba Oliver, Laura Torres, Clara Segado, Andrea Luna, Mireia Tremps, Florencia de León, Mireia Gómez, Daniela Salvat, Kristine Claire i Júlia Sanz.
Júlia Nabona, Txell Llopart, Yle Lopera, Andreas Gomariz, Mar Alonso, Carmina Veas, Maria Isern, Maria Miró, Lydia Martín i Amara Ortigosa.
1-0 Andrea Luna (4'); 2-0 Laura Torres (14') i 3-0 Daniela Salvat (17')

3-1 Júlia Nabona (29') i 3-2 Amara Ortigosa (36')
Jordi Boleda (àrbitre principal) i Anna Carretas (àrbitre assistent)

Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala

FS Sabadell femení

Primera part de domini i de gols de la selecció. Les jugadores de Jordi Barrero han signat una molt bona posada en escena al Municipal de Can Cases, portant la iniciativa des del xiulet inicial i creant perill a la porteria de Lydia Martín, que s’ha hagut de lluir fins a dues vegades en els primers compassos del partit. La proposta del combinat català ha tingut la seva recompensa al minut 4 de la primera meitat, quan Andrea Luna ha obert la llauna (1-0) amb un xut creuat des de la banda esquerra que ha acabat al fons de la porteria del Sabadell.

Tot i l’ordre tàctic i la seriositat del conjunt entrenat per Marc Muñoz, la Selecció Catalana sub 17 femenina ha continuat generant ocasions gràcies a la bona sortida de pilota i a la pressió avançada, que permetia a les de Barrero recuperar a prop de l’àrea rival i amenaçar la porteria sabadellenca amb xuts entre els 3 pals. El joc proactiu i intens de Catalunya ha tornat a trobar premi abans d’arribar al descans, i per partida doble. Una diana de Laura Torres al minut 14 i una altra de Daniela Salvat al minut 17 han eixamplat les diferències fins a arribar al 3 a 0 amb què han finalitzat els vint primers minuts.

A la represa, el FS Sabadell Femení ha sortit sense complexos i amb la idea clara d’amenaçar la porteria de Laia Gómez. Les arlequinades han quallat bons minuts de futbol sala i han trobat la seva recompensa al minut 9 de la segona meitat, quan Júlia Nabona ha marcat el 3 a 1 després d’engaltar un gran xut des de 10 metres en un dels primers atacs de les vallesanes amb portera-jugadora. L’equip de Marc Muñoz ha entrat encara més en el partit gràcies a un gol d’Amara Ortigosa al minut 36 (3-2), però la reacció del Sabadell ha quedat curta i finalment Catalunya ha acabat enduent-se la victòria per 3 a 2.