Una complicada segona part causa la derrota de Catalunya
FS Notícies | 18/02/2018
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha disputat el segon partit amistós davant el FS Olesa de la categoria Aleví (2-5) per tal de continuar la preparació de la Fase Única del Campionat d’Espanya.

CATALUNYA, 2: Andreu Reyes, Sander Tuijtelaars, Pol Falomí, Arnau Lavilla, Roger García, Marc Parra, Marcos Salido, Manuel Atienza, Jan Carreño, Martí Díaz, Martí Casanovas, Daniel Rodrigo.

FS OLESA, 5: Dídac Fernández, Alejandro Jaime, Zeus Olmo, Dídac Jiménez, Ernest Puig, Arnau García-Vigne, Ferran Casals, Nil Navarro, Rubén Cordón.

Gols primera part: Roger García (1-0, 4’); Jan Carreño (2-0, 17’).

Gols segona part: Dídac Jiménez (2-1, 17’); Zeus Olmo (2-2, 19’); Ferran Casals (2-3, 19’); Dídac Jiménez (2-4, 26’); Arnau García-Vigne (2-5, 27’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Àrbitra principal: Soraya Ortega López.

Àrbitra assistent: Silvia Serrano Sánchez.

La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha perdut per 2-5 davant el FS Olesa Aleví, un rival d’una categoria superior, en el segon partit de preparació per al Campionat d’Espanya. Al Pavelló Municipal Salvador Boada, a Olesa de Montserrat, els de Jordi Barrero han vist com l’enfrontament se’ls escapava a la segona part amb un parcial de 0-5. Els Benjamins s’han mostrat nerviosos, i sumat a una pressió intensa de l’Olesa, s’han generat les dues primeres ocasions d’Alejandro Jaime que no ha pogut materialitzar.

Catalunya ha anat creixent amb el pas dels minuts, començant a fer el seu joc, amb un canvi d’intensitat defensiu i recuperant pilotes. Fruit d’això ha arribat el primer gol de Roger García. Els de Barrero han continuat imposant un alt ritme, trobant el pivot i guanyant les esquenes als ales. Les oportunitats s’han succeït i Arnau Lavilla ha estavellat la pilota a la creueta després d’un gran llançament de falta. A continuació, ha estat Jan Carreño qui ha vist com el seu xut l’aturava el porter després d’una gran paret amb Manuel Atienza. El 2-0 ha estat obra del mateix Carreño, que ha fet un golàs superant tres rivals en una jugada individual. No obstant això, els del Baix Llobregat han volgut reaccionar, però Andreu Reyes ha tret una gran mà en un bon contraatac finalitzat per Dídac Jiménez.

A la represa s’ha vist un partit totalment diferent. Els d’Olesa, tancant millor les esquenes i pressionant més el jugador de pilota, han aconseguit capgirar el marcador. La Selecció ha desconnectat cinc minuts que han significat tres gols. Primer, una canonada en un llançament de falta de Dídac Jiménez a la frontal de l’àrea ha suposat el 2-1. I tot seguit han marcat el segon i el tercer. Al mateix minut 19, una pèrdua en zona perillosa l’ha aprofitat Zeus Olmo al segon pal. A la següent jugada, Ferran Casals ha fet el 2-3 després d’un xut creuat. Amb el temps mort del seleccionador s’ha canviat la dinàmica. Els jugadors de la Catalana s’han endollat i han sortit amb un altre ritme. El matx ha tornat a igualar-se i els Benjamins han buscat dominar a través de la possessió de la pilota. D’aquesta manera han arribat diverses aproximacions. Quan millor estava la Selecció Catalana, l’Olesa s’ha trobat el 2-4 en una altra canonada de falta des de 20 metres.

Sander Tuijtelaars ha volgut retallar distàncies en el marcador, però la seva volea a la frontal de l’àrea ha acabat al pal. A falta de 3 minuts per al final, l’Olesa ha tancat el partit amb un gol al segon pal d’Arnau García-Vigne, que ha culminat una gran acció personal de Zeus Olmo.