Una efectiva Catalunya tomba amb contundència el Sabadell
La Selecció Catalana sub 17 femenina derrota amb solvència per 4 a 0 el conjunt arlequinat en el seu primer partit amistós de la temporada.
4 - 0
CE SABADELL FC
Meritxell Muñoz, Emma Ramírez, Alba Fernández, Júlia Guerra, Clara Rodríguez, Alba Caño, Josepha Vercammen, Clara Carmona, Ainhoa Olivera, Alicia Infante i Viktoria Adrianova. També han jugat: Núria González, Ariadna Márquez, Natalia Muñoz, Nekane Morales, Júlia Francesch, Mar Dueso, Aran Amorosi Clàudia Riumalló.
Laia Soriano, Paola Zambrano, Desiré Moya, Cristina Gómez, Alba Rodríguez, Sara Parra, Cristina Donaire, Esther Rodríguez, Lídia Rodríguez, Míriam Navarro i Sara Palmiero. També han jugat: Leyre Carrillo, Sara García, Melanie Sierra, Gisela Vidal i Maria Barrero.
Clara Carmona (1-0, 15’); Josepha Vercammen (2-0, 25’); Natalia Muñoz (3-0, 37’); Clàudia Riumalló (4-0, 48’).

Tamara Martín Beret (àrbitra principal), Alèxia Mayer Calvo i Carla Villegas Prieta (àrbitres assistents).

Crispulo Díaz - CE Sabadell FCCrispulo Díaz - CE Sabadell FC

La Selecció Catalana sub 17 femenina s’ha estrenat amb victòria davant el Sabadell, de Preferent Femení, per 2 a 0 en el primer amistós de la temporada. Les de Natàlia Arroyo han començat el duel pressionant amunt per dificultar la sortida de pilota del conjunt rival. La primera arribada perillosa de Catalunya ha estat una potent centrada de Viktoria Adrianova que no ha trobat rematadora.

Catalunya ha dominat un partit on la pluja ha fet acte de presència. Les catalanes, molt ben posicionades al terreny de joc, han tingut la possessió de la pilota, mentre que el Sabadell ha defensat a prop de la seva àrea. La primera diana del xoc ha arribat al minut 15, quan Clara Carmona ha aprofitat un refús de la portera sabadellenca en un córner per anotar l’1 a 0. Deu minuts després, Josepha Vercammen ha culminat una excel·lent jugada individual amb un poderós tir que ha picat en el pal i ha acabat al fons de la xarxa.

A la represa, la Catalana ha posat una marxa més per sentenciar el matx com més aviat millor. Després de diverses aproximacions perilloses, Natalia Muñoz, amb un xut sec ajustat al pal, ha batut la portera del Sabadell. A partir d’aquí, el Sabadell ha intentat reaccionar i ha avançat les seves línies de pressió, però les catalanes, sòlides i contundents, no han permès que s’apropessin amb perill.

Quan faltaven 12 minuts per al final, Clàudia Riumalló ha tancat la golejada anotant el definitiu 4 a 0 amb un xut col·locat a la base del pal. Malgrat gaudir de més oportunitats per ampliar l’avantatge, el marcador ja no s’ha tornat a moure. Així doncs, Catalunya ha aconseguit una treballada victòria en el seu primer partit amistós de la temporada.