Una efectiva Sub 16 femenina domina i supera el Sant Andreu
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat un nou partit de preparació per a la primera fase del campionat estatal davant la UE Sant Andreu, un altre equip de Preferent, al qual ha guanyat per 5 gols a 0.

Fitxa tècnica:

CATALUNYA, 5: Aina Pagespetit, Alba Fernández, Ariadna Márquez, Jana Fernández, Queralt Ping Estrada, Júlia Guerra, Emma Martín, Maria González, Aroney González, Bruna Vilamala i Paula Jiménez. També han jugat:  Júlia Font, Ariadna Mingueza, Clara Carmona, Alba Caño, Jordina Colomer, Aina Duran, Berta Aymà i Vicktoria Adrianova.

UE SANT ANDREU, 0: Laia García, Alba Ortiz, Laia Boter, Judith Calonge, Núria Raya, Natalia Muñoz, Carmen Yeray Marmol, Anna Molet, Ester Ramos, Clara Sanz i Noelia Miranda. També han jugat: Mireia Vallcorba, Saray Vidaña, Marta García, Andrea Martínez i Clara Farriol.

Gols: Bruna Vilalama (1-0, 5’), Emma Martín (2-0, 7’), Bruna Vilamala (3-0, 12’), Bruna Vilamala (4-0, 37’), Maria González (5-0, 59’).

Targetes Grogues: No n’hi ha hagut.

Conjunt arbitral: Devani Cervantes Basachs (àrbitre principal), Marc Vargas Perez (àrbitre assistent) i Maria Rodriguez Moya (àrbitre assistent).

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat un nou partit amistós davant la UE Sant Andreu al Municipal Ca n’Anglada de Terrassa amb la vista posada en la primera fase del Campionat d’Espanya, que es disputarà el 16 i 17 de desembre a Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió, contra un altre rival de Preferent Femenina, que ha posat en dificultats durant algunes fases del duel a la Selecció dirigida per Mireia Vera. El Sant Andreu ha patit una alta pressió en la zona de creació i això li ha impedit mostrar el seu joc habitual. Gràcies a aquestes recuperacions i a l’efectivitat en els últims metres, els tres gols han arribat en els primers minuts de partit.

Els primer compassos del matx han estat determinants per a la Selecció Catalana. Les bones circulacions de pilota en les zones interiors han generat arribades de perill contínues. A més a més, una gran jugada de córner ha permès que es col·loquessin 3-0 en els primers quinze minuts de joc, amb un doblet de Bruna Vilamala i una diana d’Emma Martín. El Sant Andreu no s’ha trobat còmode amb imprecisions constants que ha aprofitat la Catalana per sentenciar l'encontre amb una nova diana de Vilamala. Així s’ha arribat al descans amb un resultat de 4-0 a favor de Catalunya.

En la represa, la intensitat del joc per part dels dos equips ha disminuït. Tot i això, el domini ha continuat sent de la Selecció Catalana davant d’un tímid Sant Andreu. Amb el resultat a favor, les jugadores de Mireia Vera han volgut progressar per trobar els espais i guanyar l’esquena de les defenses contràries. Les ocasions han continuat arribant i, en el minut 59, Maria González ha anotat el definitiu 5 a 0.

Les quadribarrades s’han vist superades per una Selecció Catalana que ha estat solvent en totes les línies. Amb aquesta nova victòria, amb la porteria imbatuda, la Selecció Catalana sub 16 femenina continua amb pas ferm la seva preparació per al Campionat d’Espanya.