Una eficient Melilla supera una Navarra poc inspirada
El combinat de Melilla aprofita les seves ocasions i s’emporta la victòria contra Navarra per un contundent 4 a 1.
MELILLA
4 - 1
NAVARRA
MELILLA
Óscar Jiménez, Francisco Javier Martínez, Aimar Esqueta, Soliman Mimun, Marrouane Zakour, Adam Boayar, Javier Felices, Gonzalo Escolano, Alejandro Alcalá, Abel-lah Mohamed, Nordin Al-lal i Raúl Martínez.
NAVARRA
Gabriel Mena, Adrián Rodríguez, Oier Erro, Joan Sala, Lucas Sánchez, Mikel Balla, Peio Armendáriz, Aitor Arraras, Lucas Ayensa, Joan Legaz, Artius Devora i Ibai Sagastibeltza.
Aimar Esqueta (1-0, 2’); Abdel-lah Mohamed (2-0, 13’); Aimar Esqueta (3-1, 24’); Nordin Al-Lal (4-1, 25’).

Aimar Esqueta (3-1, 24’); Nordin Al-Lal (4-1, 25’).
Francesc García-Donas Salvador i Miguel Moreno Millán (àrbitres), i Alberto López Muñoz (cronometrador).

Espectadors: Unes 50 persones.

Melilla ha començat el partit de la millor manera possible, pressionant molt amunt i recuperant la pilota amb força facilitat. Precisament fruit d’un error en la sortida de la pilota per part de Navarra, el melillenc Aimar Esqueta, al minut 2, ha inaugurat el marcador amb un poderós tir que ha entrat per l’escaire.

El combinat navarrès només ha pogut frenar els atacs de Melilla amb faltes i, d’aquesta manera, Abdel-lah Mohamed, amb un llançament des de 10 metres, ha ampliat diferències. A partir d’aquest moment, Navarra ha reaccionat i ha aconseguit reduir distàncies amb una diana de Jon Legaz que ha entrat per sota de les cames del porter melillenc.

A la segona part el duel s’ha equilibrat i cap de les dues seleccions ha imposat el seu estil de joc en els primers minuts. Tanmateix, una gran jugada individual d’Aimar Esqueta ha suposat el 3 a 1 al marcador. Aquest gol ha obligat a Navarra a deixar més espais en defensa per buscar tornar a tenir opcions de victòria i Melilla, a la contra, ha sentenciat el xoc amb un poderós xut de Nordin Al-Lal ajustat al pal.