Una eficient Selecció doblega a Extremadura
Notícies Generals | 29/07/2017
La Selecció Catalana Sènior Femenina ha superat amb claredat per 3 a 1 a un conjunt extremeny amb dificultats per crear perill a la sòlida defensa catalana.

CATALUNYA, 3: Laia García, Ana Isabel Vigara, Silvia Ferrer, Delia Zambrano, Zaira Abenza, Ana Isabel Chamorro, Geraldin Borrero, Roser Maymó, Paula Navas, Judith Gongora, Carla Morera i Anna Pascual.

EXTREMADURA, 1: Eva María López, Saray Mateos, Sonia Pache, Raquel Ayuso, María Mercedes Deocano, Angelica Diez, Sofia Pérez, Andrea Tejada, Lucía Fernández, María Jesús Becerra, María Cruz Pozo i Sara Sánchez.

Gols: Judith Gongora (1-0, 11’), Ana Isabel Chamorro (2-0, 12’), Andrea Tejeda (2-1, 25’), Ana Isabel Vigara (28’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

La Selecció Catalana Sènior Femenina ha fet ple de victòries en els seus dos primers encontres del Campionat d’Espanya de futbol platja. Després de derrotar a Melilla per 4 a 2, les de Javier Reyes han superat amb comoditat a una Extremadura amb problemes per generar perill. El combinat català ha jugat amb intel·ligència, buscant les bandes i desgastant físicament el rival. Catalunya disputarà demà davant Múrcia, a les 10.00 hores, l’últim partit de la fase de grups.

Conscient de la importància dels tres punts, la Selecció, amb poques hores de descans entre partit i partit, ha sortit a buscar la victòria des de l’inici. El primer avís perillós de Catalunya ha estat un xut de Silvia Ferrer que s’ha estavellat al pal. Poc després, Judith Gongora, molt activa durant tot el matx, ha posat a prova els reflexos d’Eva María González. Al minut 11, Geraldin Borrero ha executat un córner i la mateixa Gongora, arribant des de la segona línia, ha obert el marcador amb una rematada de genoll. En la següent jugada, Ana Isabel Chamorro ha marcat el segon amb un tir llunyà que ha sorprès a la portera extremenya.

El segon període ha estat marcat pel domini català. La Selecció, amb un sistema de joc ben definit, ha assetjat la porteria visitant amb transicions ràpides i també traient profit de la velocitat de les extrems. Per la seva part, Extremadura s’ha limitat a intentar aturar el vendaval ofensiu de Catalunya i a provar de crear perill amb accions d’estratègia. Tot i així, la defensa catalana, sòlida i sense complicar-se la vida, ha sabut solucionar les escasses arribades visitants.

El guió del partit ha estat diferent en el tercer quart. Sense res a perdre, Extremadura ha arriscat i s’ha abocat a l’atac en busca del gol. Així ha estat com Andrea Tejada ha escurçat diferències després de rematar una assistència de Sofia Pérez. Amb el marcador ajustat, Catalunya ha tornat a imposar el seu joc fins que Ana Isabel Vigara, de falta directa, ha fet el definitiu 3 a 1. El darrer partit de la Selecció Sènior Femenina en la fase de grups serà demà contra Múrcia a les 10.00 hores.