La Selecció Catalana Aleví de futbol sala tomba amb comoditat el combinat balear gràcies a una exhibició col·lectiva en un encontre que ha dominat de principi a fi.

0 - 11
BALEARS
Javier Moragues, Biel Truyols, Hugo Fernández, Guiem Alemany, Luís Oliver, Joan Riera, Joel Moreno, Ramon Sánchez, Nicholas Wingren, Rafael Granado, Juan Feliu i Miguel Soler.
Gerard Álvarez, Max Serraviñals, Alage Sanha, Naïm Ràfols, Pol Barranquero, Roc Molins, José Martínez, Raúl Rosco, Jordi Sánchez, Izan Vargas, Miquel González i Pol Cuní.

Miquel González (0-1, 4’; 0-2, 4’); José Martínez (0-3, 11’); Jordi Sánchez (0-4, 13’; 0-5, 13’); José Martínez (0-6, 20’); Roc Molins (0-7, 24’); José Martínez (0-8, 26’); Raúl Rosco (0-9, 27’); Miquel González (0-10, 28’; 0-11, 30’).

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha golejat amb comoditat Balears per un contundent 0 a 11 en un duel on s’ha mostrat superior en tots els aspectes del joc. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Miquel González, molt actiu durant tot l’encontre, ha marcat la primera diana del partit amb un xut llunyà ajustat al pal. Segons després, González, de nou, ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de regatejar-se un defensa i el porter.

Federació Càntabra de Futbol

La Catalana ha continuat atacant per augmentar distàncies en el marcador. Així ha estat com al minut 11 José Martínez, al primer toc, ha culminat una gran jugada col·lectiva. Dos minuts més tard, Jordi Sánchez ha marcat el 0 a 4 després d’una sensacional assistència d’Izan Vargas. A continuació, ha estat José Martínez qui ha aprofitat una assistència d’un incisiu Sánchez per anotar el cinquè gol català abans del descans.

El guió del matx no ha canviat a la represa. Els de Gerard Pusó han seguit pressionant amunt per recuperar la pilota a prop de l’àrea i s’han mostrat intractables en defensa. Quan havien transcorregut cinc minuts, Jordi Sánchez ha tornat a marcar amb un tir de rosca després d’una genial passada de Pol Barranquero. A partir d’aquest moment, el conjunt balear ha optat per jugar de cinc en busca d’una remuntada molt complicada.

Al minut 24, Catalunya ha ampliat distàncies amb un potent xut de Roc Molins des de fora de l’àrea. Dos minuts més tard, José Martínez, lliure de marca a l’interior de l’àrea, ha marcat un hat trick en aprofitar una gran assistència de Raúl Rosco. El 0 a 9 ha estat obra de Raúl Rosco amb un poderós tir que el porter balear ha tocat però no ha pogut aturar. Quan faltaven dos minuts per al final, Miquel González ha marcat el desè en una gran acció individual i, en una de les darreres jugades, ha tancat la golejada amb un pòquer. Catalunya jugarà demà, 26 d'abril, contra Melilla a les 11.15 hores el seu últim partit de la fase de grups. El partit es podrà seguir per streaming a fcf.cat.

Al partit ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.