Una gran Catalunya supera amb solvència el Sant Cugat
La Selecció Catalana sub 12 femenina mostra la seva versió més efectiva per guanyar 6 a 0 un rival defensiu en el segon partit amistós de la temporada.

CATALUNYA, 6: Paula González, Abril Rodrigo, Aina Rueda, Júlia Boronat, Aïcha Cámara, Andrea Cano, Carla Casellas, Martina Pubill, Sara García, Nerea Carmona, Maria Llorella, Gemma Estany, Núria Benet i Judith Berenguer.

SANT CUGAT FC, 0: Inés Sarriás, María Bertrau, Femma De Rooig, Laia Rams, Lídia Bellmunt, Fabiola Xharfa, Júlia Porqueres, Martina Marsal, Erika Ginesta, Júlia Arnal i Miriam Ballart.

Gols: Abril Rodrigo (1-0, 3’), Carla Casellas (2-0, 12’), Andrea Cano (3-0, 15’); Abril Rodrigo (4-0, 17’), Andrea Cano (5-0, 18’; 6-0, 19’).

Àrbitre: Álex López Sag.

La Selecció Catalana sub 12 femenina ha golejat el Sant Cugat FC per 6 a 0 en un partit amistós celebrat al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya que es disputarà al març. Catalunya s’ha mostrat superior al seu rival en tots els aspectes del joc i no li ha donat cap opció.

Les catalanes han dominat el duel des del xiulet inicial. Amb una pressió alta i intensa, Catalunya ha recuperat ràpidament la pilota i ha desgastat el conjunt vallesà amb possessions llargues. Quan només s’havien disputat tres minuts, Abril Rodrigo ha batut Inés Sarriás amb un potent xut ajustat al pal dret. La Selecció, amb un joc vistós i combinatiu, ha continuat atacant fins que Carla Casellas ha culminat una gran acció individual amb un tir sec, lluny de l’abast de la portera visitant. En l’últim minut del primer temps, Andrea Cano, amb un xut des de la frontal de l’àrea, ha marcat la tercera diana catalana.

El guió de l'enfrontament no ha canviat a la represa. Les de Natàlia Arroyo i Mireia Vera han defensat amb encert les poques arribades del Sant Cugat i han continuat atacant sense descans. D’aquesta manera, Abril Rodrigo ha marcat el segon gol del seu compte particular després de regatejar-se dues adversàries a l’interior de l’àrea. Tot seguit, Andrea Cano ha fet el 5 a 0 amb un poderós tir col·locat a la base del pal esquerre. Només un minut més tard, Cano ha tancat la golejada anotant un hat-trick amb un gest tècnic de gran qualitat. Amb aquesta victòria, la Selecció Catalana sub 12 femenina continua oferint sensacions molt positives de cara a la seva participació en la Fase Única del Campionat d’Espanya.