Una Jornada de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala centrada en les categories base
FS Notícies | 07/05/2018
Un total de 15 àrbitres del CTAFS, la majoria d’ells de categories base, reben formació a través de la 8a Jornada de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala, on s’han tractat aspectes com el posicionament i la senyalització.
Una Jornada de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala centrada en les categories base

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha realitzat, aquest passat diumenge 6 de maig de 2018 en el Pavelló Xavier Ballber de Cervelló, la 8a Jornada de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala, de 16.00 a 20.00 hores.

En aquesta ocasió, s’han convocat 15 àrbitres del CTAFS, amb una majoritària representació femenina, que arbitren en categories de base, a excepció de dos àrbitres que ho fan en la categoria Sènior 'A' i 'B'. Tots ells porten, com a mínim, una temporada arbitrant.

D’aquesta manera, els dos instructors d’aquesta nova Jornada de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala, el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez; i l'àrbitre de Segona Divisió 'B' Nacional Bernardo Simon, s’han centrat en impartir formació basada en les categories de base.

Per això, a primera hora de la tarda, els col·legiats han rebut una formació tècnica a l’aula on s’ha profunditzat en conceptes com la psicologia arbitral, el posicionament i la senyalització en els partits on hi ha un sol àrbitre. A més, s’han treballat situacions que transcorren en un partit a pilota aturada.

Uns conceptes que, una vegada explicats, s’han posat en pràctica posteriorment a la pista per tal que es puguin familiaritzar en situacions comunes amb les que es poden trobar.

D’aquesta manera, per tercer any consecutiu, el CTAFS aposta per la realització d’unes Jornades de Tecnificació Arbitral de Futbol Sala amb l’objectiu de formar i ajudar els col·legiats en la seva projecció arbitral.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.