Una mala tarda a Transnístria
Notícies Generals | 27/09/2014
La CatUEFA ha quedat eliminada de la Copa de les Regions en caure per la mínima (0 – 1) contra l'Eastern Region d'Irlanda del Nord. Catalunya ha posat el futbol i les ocasions, però li ha faltat sort.

La República autoproclamada independent de Transnístria no portarà bons records a la Selecció Catalana UEFA. Sobretot, perquè els catalans afrontaven el compromís amb el cartell de favorits després de les dues demostracions de futbol total en els partits previs.

Tot i així, l'Eastern Region d'Irlanda del Nord, molt ben posicionada al camp, esperant al darrera i sortint al contraatac, ha vist com el partit se li posava de cara al minut nou. El davanter Thompson culminava una ràpida jugada per banda esquerra superant el porter Ramos, que poc ha pogut fer per evitar el 0-1.

A partir d'aquell moment, la CatUEFA s'ha la son de les orelles i ha començat a dominar la pilota i el tempo del joc. Tot i així, la compacta defensa britànica donava poques opcions i a la Selecció li costava fer el joc habitual, alegre i per bandes. L'equip ha optat per la paciència i per un joc més horitzontal a l'espera de forats, però passaven els minuts i no arribaven les ocasions.

La segona part ha començat ben diferent i semblava que ben aviat arribaria el gol de Catalunya. Però amb el que ningú comptava era amb la inspiració del porter Neeson, que s'ha convertit un autèntic malson pels interessos de la CatUEFA i en l'inesperat heroi nord-irlandès. Dues de les seves víctimes han estat Guzmán i Batanero, que ho han provat des de la mitja distància sense sort. L'entrada de Boris i Pedro Bilbao ha donat aire i profunditat als catalans, que de mica en mica anaven tancant el rival a l'àrea. Durant aquest període, els jugadors de l'Eastern Region només trobaven descans en les constants pèrdues de temps.

Aumatell, Batanero o el propi Pedro Bilbao han buscat sense fortuna el gol de la classificació.

L'equip aterra demà a les 10.40 a l'aeroport del Prat després de fer escala a Bucarest. D'aquesta manera, els actuals subcampions d'Europa s'acomiaden de la IX edició de la Copa Regions UEFA.