Una sub 14 letal en els últims metres goleja el Sant Cugat
Seleccions | 12/11/2019
La Selecció Catalana sub 14 masculina supera 6 a 0 el Sant Cugat en un partit on s’ha mostrat superior en tots els aspectes del joc.
6 - 0
SANT CUGAT FUTBOL CLUB
Erik Cava, Marc Aznar, Rachid Saiah, Gerard Soler, Víctor Pitarque, Oriol Marty, Abdoulie Jawo, Aaron Velilles, Ousmane Doumba, Pol Trigueros i Àlex Partera. També han jugat: Pablo Noguera, Aimar García, Víctor López, Mateo Sciancalepore, Erik Vázquez, Leandro Ebang i Salim Dansokho.
Eduardo Lugo, Marc Calvo, Roger Rubies, Martí González, Sergi François, Carlos Bustos, Albert Martínez, Aitor Moral, Javier Bravo, Sergio Rodríguez i Giacomo Gasparri. També han jugat: Ivan Chia, Marc Hontoria, Xavier Aymerich, Òscar Herrero i Albert Florenç.
Ousmane Doumba (1-0, 14’); Àlex Partera (2-0, 17’); Ousmane Doumba (3-0, 18’); Aaron Velilles (4-0, 52’); Leandro Ebang (5-0, 55’; 6-0, 66’).

Joan Mata Parraga (àrbitre principal); Guillem Tricas Gimeno i Gerard Ortega Manchón (àrbitres assistents).

Després de vèncer la Damm en el primer duel amistós del curs, la Selecció Catalana sub 14 masculina ha tornat a sumar una solvent victòria contra el Sant Cugat per 6 a 0. Els d’Alexis Pintó s’han mostrat superiors al rival en tots els aspectes del joc.

Intensa, vertical i contundent. Així ha saltat a la gespa del Complex Esportiu Olímpia de Sabadell la Selecció. Després d’uns primers minuts de tempteig sense un dominador clar, la Catalana s’ha anat fent progressivament amb les regnes del matx. Quan s’havien disputat 14 minuts, Ousmane Doumba ha inaugurat el marcador superant el porter rival amb un xut ajustat a la base del pal. Tres minuts després, Àlex Partera, de penal, ha ampliat diferències. Només un minut després, Doumba ha anotat el segon gol del seu compte particular per deixar encarrilat el xoc.

A la represa, la Selecció no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha continuat buscant amb constància la porteria rival. D’aquesta manera, al 52’, Aaron Velilles s’ha sumat a la golejada anotant la quarta diana. La Catalana cada cop que trepitjava l’àrea rival generava perill, mentre que el Sant Cugat no trobava la manera d’incomodar a la Selecció. Al tram final del duel, Leandro Ebang ha aprofitat la seva velocitat per marcar dos gols en 10 minuts que han suposat el definitiu 6 a 0.