Vibrant victòria del Platja Vilanova en una final molt disputada
F. Platja | 15/07/2018
El Platja Vilanova CF ha revalidat el títol del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil després de superar el Roses Platja en una final intensa, emocionant i disputada fins a l’últim minut (6-4).

PLATJA VILANOVA CF
6 - 4
ROSES PLATJA
Adrián Martínez, Gerard Liao, Agustín Sarrias, Dani Ortiz, Iván Sugranyes, Marc Silva, Raúl Perea, Pau Manzano, Gerard Valldosera.
Pavlo Bylo, Pol Flor-Laguna, Sergi Jurado, Sergio Castilla, Soleiman Agbalou, Moussa Chaatouf, Soleiman Batis, Mauro Galli, Pol Britos, Riduan El Bassri, Marc Borrás, Yeray González.
Soleiman Batis (2-1, 19’); Pol Britos (2-2, 19’); Pau Manzano (3-2, 20’); Agustí Sarrias (4-4, 28’; 5-4, 32’); Pau Manzano (6-4, 35’).

Marc Silva (0-1, 11’); Iván Sugranyes (2-0, 14’); Yeray González (3-3, 22’; 3-4, 26’).
TARGETES GROGUES
Iván Sugranyes (17’).

TARGETES VERMELLES

Sergi Jurado (33’).
Jonathan Miguel Teruel i Alejandro Carrillo Vilchez (àrbitres principals) i José Antonio Mateo Moreno (àrbitre assistent).

La final del Campionat de Catalunya Juvenil de futbol platja ha estat tan igualada que no s’ha resolt fins als instants finals. Tot i que el Roses ha disputat el duel amb molts jugadors Cadets ha plantat batalla fins al final i ha posat les coses molt difícils a un Vilanova que s’ha avançat fins a tres vegades en el marcador. El Roses ha sortit amb molta més empenta i és qui ha assetjat constantment una porteria ben defensada per Adrián Martínez, que ha tingut feina per desbaratar totes les ocasions dels rivals. Tanmateix, a la sortida d’un córner, Marc Silva ha rematat de cap per fer l’1-0. Poc després ha estat Iván Sugranyes qui ha executat un fort xut des de pràcticament mig camp que ha entrat per l’escaire. Aquest desavantatge no ha afectat el Roses, més aviat al contrari.

En tres minuts l’enfrontament s’ha tornat a igualar. I és que Soleiman Batis en una falta a la frontal de l’àrea i un xut creuat de Pol Britos han empatat la final en un només un minut. I just després, una bona jugada combinada ha servit a Pau Manzano per a empènyer la pilota al fons de la xarxa per tornar a avançar el Vilanova. Amb tot per decidir, el tercer i últim quart ha estat ple d’emoció i intensitat. Yeray González ha tornat a posar les taules amb un fort xut des de la banda que ha entrat pel segon pal i, quatre minuts més tard, González ha marcat el 3-4 amb un bon gol en trobar-se tot sol davant la porteria. Ambdós porters han tingut la seva quota de protagonisme, fent gaudir els espectadors amb aturades de molt mèrit.

Agustí Sarrias ha marcat un golàs de falta des de mig cap per posar encara més emoció en una final vibrant i ell mateix ha desfet l’empat transformant un penal. I ja a les acaballes, Pau Manzano ha tancat la final desfent-se de dos defenses amb un fort xut. D’aquesta manera, el Platja Vilanova CF revalida el títol en categoria Juvenil i es proclama, per tercer any consecutiu, en campió de Catalunya. L’entrega de premis l’ha realitzat el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó; el Secretari de Junta i delegat a Tarragona, Josep Vives; i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Torredembarra, Raúl García.