Victòria de Catalunya amb un gran joc combinatiu
Seleccions | 17/05/2015
Catalunya ha guanyat el segon partit del dia davant Canàries per 3 a 0. La selecció sub 12 masculina ha demostrat el seu potencial en el joc combinatiu.

La Selecció Catalana sub 12 masculina ha tornat a guanyar. En el segon partit que ha disputat en la primera jornada del XXIV Campionat d’Espanya ha obtingut una merescuda victòria davant la selecció canària per 3 gols a 0.

Catalunya ha sortit amb molta força des de l’inici del partit. Encara no s’havia complert ni un minut quan Xavi Simons ha marcat el primer gol. La jugada l’ha començat Marc Pubill en un fora de banda, la defensa canària no s’ha entès i Simons ho ha aprofitat per quedar-se davant del porter i marcar el 1-0. L’equip rutllava i nou minuts més tard, també des de la banda dreta Pol Gimeno ha fet una centrada que ha aprofitat molt bé Simons per marcar el segon gol de Catalunya i en el seu compte particular.

El joc combinatiu ha estat el gran protagonista d’aquest partit i les  arribades a l’àrea rival sempre han portat molt de perill. Al minut 13, Leonardo Dos Reis ha provat el xut des de fora l’àrea i ha marxat fora per pocs mil·límetres. Dos minuts més tard, Leo ha fet una passada en profunditat cap a Txus Alba, que no ha perdonat des de la frontal.

Amb el 3 a 0 s’ha arribat al descans i a la segona part el domini de la pilota ha continuant sent per Catalunya. La pressió i la intensitat han baixat, potser per guardar forces pel tercer i últim partit del dia, però s’han mantingut les ganes i la motivació dels jugadors per mantenir el resultat.

A les 18:45 hores es disputarà el tercer i últim partit del dia. Serà contra la selecció de Ceuta.