Victòria del Cornellà i empat del Llagostera als setzens de final de la Copa RFEF
Copes | 21/11/2018
Els del Baix Llobregat s’imposen al Teruel per 4 a 1 en un gran partit, mentre que els gironins aconsegueixen un meritori empat sense gols al camp del Peña Deportiva.
UE Cornellà

Un efectiu Cornellà doblega amb solvència el Teruel (4 a 1)

El Cornellà ha dominat el partit de principi a fi. Després de diverses aproximacions perilloses, els del Baix Llobregat s’han avançat en el marcador amb un gol en pròpia d’un defensa visitant en intentar desviar un servei de còrner executat per Leo Ramírez. Al minut 36, el Teruel s’ha quedat amb un jugador menys per doble amonestació de Lou. Just abans del descans, el Cornellà ha ampliat diferències gràcies a una diana de Juan Fernández. Només començar el segon temps, els visitants han anotat el 2 a 1 a través de Sergio Sánchez. No obstant això, deu minuts més tard, el conjunt verd ha augmentat distàncies quan un defensa visitant ha enviat la pilota al fons de la seva porteria en un còrner botat per Leo Ramírez. Al 88, Miguel Fernández, amb un sensacional xut que ha entrat per l'escaire, ha anotat el definitiu 4 a 1. El duel de tornada al camp del Teruel es disputarà el dijous 6 de desembre.

UE Llagostera

El Llagostera esgarrapa un valuós empat del camp del Peña Deportiva (0 a 0)

El bloc gironí ha empatat sense gols davant el Peña Deportivo en un partit molt competit. Els primers compassos del duel s’han caracteritzat per la igualtat al terreny de joc, sense un dominador clar. El Llagostera ha pogut avançar-se en el marcador amb un contraatac de Moussa que finalment un defensa local ha aconseguit aturar. Al segon temps, el bloc balear ha donat un pas endavant per intentar endur-se la victòria, però la defensa catalana s’ha mostrat inexpugnable. Aquest empat deixa oberta l’eliminatòria per al partit de tornada, que se celebrarà al Municipal de Llagostera el dimecres 5 de desembre.