Victòria excepcional per seguir millorant les prestacions
FS Notícies | 10/03/2019
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala derrota l'Infantil de l'AE Bellsport per 2 gols a 1 en un matx molt emocionant en què els jugadors de Gerard Pusó han pogut posar-se a prova davant d'un gran rival.
Catalunya
2 - 1
AE Bellsport
Catalunya
Marc Carim, Aleix Estanyol, Pol Rodríguez, Juan Carlos Martínez, Pau Ramos, Nil Prieto, Pol López, Àlex Cervera, Lou William Marley i Julen Coleto.
Eloi Ruiz, Aitor Ilincheta, Mario Fogued, Álvaro López, Adrià Bara, Alexei Arias, Jan Lisson, Hugo López i Raul Garcia.
1-0 Niel Prieto (18') i 2-1 Lou William Marley (27').

1-1 Alexei Arias (24').
Biel Balsera (àrbitre principal) i Montserrat Luque (àrbitra assistent).

Actuació excel·lent per anar fent boca. Catalunya Aleví de futbol sala s'ha enfrontat aquesta tarda a la seva segona pedra de toc de la temporada, un partit amistós davant de l'equip Infantil de Divisió d'Honor de l'AE Bellsport que ha servit als catalans per continuar examinant-se amb els ulls posats sobre el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, la gran cita del curs que se celebrarà entre Palafolls, Malgrat de Mar i Todera el pròxim mes d'abril

Catalans i hospitalencs han signat una posada d'escena plena d'electricitat en què els dos conjunts han gaudit d'aproximacions de perill per poder-se avançar. Tot i la verticalitat dels dos equips, l'experiència dels jugadors de José Luis Muñoz ha fet acte de presència sobre el parquet del Pavelló Esportiu Can Cases i ha permès al Bellsport protagonitzar un reguitzell de minuts en què el porter de Catalunya, Àlex Cervera, s'ha hagut de multiplicar sota els pals amb diverses intervencions espectaculars per evitar que el Bellsport inaugurés el marcador.

El pas dels minuts li ha anat d'allò més bé a una Catalunya que ha avançat les seves línies de pressió i que ha posat en molts problemes la sortida de pilota dels de Muñoz. Els jugadors de Gerard Pusó han anat creient en les seves possibilitats a mesura que anaven tenint el control de la pilota. La confiança dels catalans s'ha traduït en una situació d'atac i gol en què Catalunya ha gaudit de les seves dues millors oportunitats, dues rematades, gentilesa de Nil Prieto i de Julen Coleto, que ni un ni l'altre no han pogut materialitzar entre els tres pals. La Selecció encara ha tingut una darrera opció abans d'enfilar el camí cap a vestuaris, una rematada des de més enllà del punt de 10 metres de Pol López que ha sortit per sobre de la porteria hospitalenca i que ha significat l'última oportunitat d'una primera meitat sense gols.

Els jugadors de José Luis Muñoz han sortit amb una mica més d'espurna en una represa vibrant en què el Bellsport ha fet lluir Pol Rodríguez, el porter català de la segona meitat, amb diverses intervencions sensacionals. No obstant això, tot i l'envestida dels primers compassos, ha estat Catalunya qui etzitbat primer un cop d'autoritat amb un gol espectacular de Nil Prieto al minut 4 del segon assalt en una jugada aparentment inofensiva en què Prieto ha materialitzat a la perfecció una passada mil·limètrica per pujar l'1 a 0 al marcador.

La diana dels quadribarrats ha motivat la reacció d'un AE Bellsport que no ha tirat la tovallola. Ans el contrari. Els de Muñoz han sovintejat més que mai la porteria de Catalunya fins que al minut 24, una jugada individual d'Alexei Arias ha acabat amb l'1 a 1 després que el jugador hospitalenc hagi afusellat Àlex Cervera amb una canonada imparable.

En aquest instant, el duel ha entrat en una fase en què qualsevol detall podia decantar la balança cap a una banda o cap a l'altra, i ha estat en aquest escenari on Catalunya ha sabut aprofitar millor les seves opcions per endur-se la victòria. Una falta executada per Pau Ramos al minut 27 de partit, i refusada de forma tímida pel porter del Bellsport, Eloi Ruiz, l'ha aprofitat Lou William Marley per sentenciar el duel amb el definitiu 2 a 1 i per donar als de Gerard Pusó la primera victòria de la temporada.