Victòria solvent de la Selecció sub 16 femenina
Notícies Generals | 19/11/2015
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat per 2 gols a 4 el FC Cerdanyola del Vallès. Amb aquest resultat continuen les bones sensacions per la preparació del campionat estatal.

Les jugadores de la Selecció Catalana sub 16 femenina han guanyat amb solvència el FC Cerdanyola del Vallès per 2 gols a 4. L’equip ha fet un partit molt seriós i complet, on ha mostrat una bona actitud i bones sensacions de cara a la preparació de la primera fase del Campionat d’Espanya que es disputarà a mitjans del mes de desembre.

En els primers minuts de partit ambdós conjunts s’han estat temptejant, però a poc a poc Catalunya s’ha anat imposant. En una falta lateral ha arribat el primer gol, obra de Maria Molina, però una errada defensiva ha provocat l’empat del Cerdanyola. Amb l’1-1 s’ha arribat al descans i a la represa el domini ha continuat sent de Catalunya. La sub 16 ha augmentat la pressió i la intensitat, fet que ha generat molts problemes defensius al Cerdanyola.

Al minut 59, Anna Bernadí ha vist premiat el seu bon partit amb el segon gol en rematar una centrada d’Ainhoa Marín. Poc després, Mariona Segalés ha fet el tercer en una gran acció individual (1-3). Tot i que el Cerdanyola ha retallat distàncies amb el seu segon gol, Catalunya ha tornat a veure porteria a cinc minuts per al final. Ainhoa Marín s’ha plantat davant la portera i l’ha batut amb una bona definició.