Victòria solvent del Palautordera per proclamar-se campiona de Catalunya
Futbol Femení | 09/06/2018
El CF Palautordera ha guanyat 4-2 el CF Base Marc Bartra en categoria Cadet Infantil Femenina en una final que ha quedat sentenciada en els primers quaranta minuts de joc.

CF PALAUTORDERA
4 - 2
CF BASE MARC BARTRA
Jessica Peralta, Laura Garcia, Carola Busquets, Iveth Garcia, Isidora Pilar Gallo, Rut Cervera, Laura Gómez. També han jugat: Gisela Rivas, Lucía Pérez, Nausica Sánchez, Sara Domínguez.
Anna Guixens, Ainhoa Torres, Andrea Alférez, Laia López, Lara Moreno, Zaida Tortajada, Ariadna Gómez. També han jugat: Júlia Crespo, Paula Puigbert, Svenia Kaste.
Isidora Pilar Gallo (1-0, 3’); Carola Busquets (2-0, 9’; 3-0, 22’); Rut Cervera (4-0, 36’).

Ariadna Gómez (4-1, 55’); Svenia Kaste (4-2, 74’).
Cecilia Muñoz Di Giovambattista (àrbitra principal), Ester Erra Leiva i Paula Bonay Bernad (àrbitres assistents), i Andrea Tena Colomé (4a àrbitra).

Espectadors: un centenar de persones.

El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell ha estat l’escenari de la final Cadet Infantil Femenina, en la qual el CF Palautordera ha mostrat més encert i contundència de cara a porteria. Isidora Pilar Gallo ha aprofitat una mala sortida de la portera per posar suficientment el peu i enviar la pilota al fons de la xarxa als tres minuts de joc. El CF Base Marc Bartra ha buscat el perill sortint a la contra i sempre buscant passades llargues cap a la seva davantera, però una bona defensa del Palautordera ha impedit les aproximacions. De fet, l’única ocasió clara ha estat un xut a boca de canó, al segon pal, de Lara Moreno que li ha aturat la portera Jessica Peralta. Inclús el rebot li ha tornat als peus i ha estavellat la pilota al travesser.

Abans, però, a l’equador del primer temps, Carola Busquets ha marcat el 2-0 amb un xut des de la frontal de l’àrea. I poc abans d’enfilar vestidor, la mateixa Busquets ha realitzat una gran jugada individual, corrent tota la banda per entrar dins l’àrea i crear el xut per fer el 3 a 0. Amb poca capacitat de reacció, les jugadores del Base Marc Bartra han encaixat el quart en una bona definició de Rut Cervera.

El guió de la segona part no ha variat gaire, si bé és cert que les tarragonines han retocat alguns desajustos defensius i han complicat una mica més el joc a les gironines. En una de les accions de contracop, Ariadna Gómez ha mostrat un potent xut per marcar un gran gol per l’escaire. El Base Marc Bartra s’ha acostat més sovint a la porteria rival, però li ha mancat un punt d’encert per seguir retallant diferències. En canvi, el Palautordera ha reculat línies i s’ha mostrat tranquil, jugant amb pausa per tal de tenir controlada una final que se li ha posat de cara ben aviat. Rut Cervera encara ha tingut temps d’enviar la pilota al pal en una pèrdua de les rivals; mentre que, a l’àrea contrària, Svenia Kaste ha aprofitat un refús de la portera Jessica Peralta per fer el definitiu 4-2. Amb aquesta efectiva victòria, el Palautordera s’ha proclamat campiona de Catalunya.

Les entregues de les medalles i les copes han anat a càrrec dels directius de l’FCF Juan Núñez, Albert Garrofé i Jacobo Domènech. Tots tres han lliurat una rèplica de la Copa al conjunt arbitral. Jacobo Domènech ha estat l’encarregat de donar el plat de subcampiones al CF Base Marc Bartra; mentre que Juan Núñez ha entregat la Copa de campiones al CF Palautordera.