Victòria treballada de la Selecció contra una lluitadora Melilla
Notícies Generals | 28/07/2017
La Selecció Catalana Sènior Femenina ha debutat en el Campionat d’Espanya de futbol platja amb un triomf meritori davant Melilla per 4 a 2.

CATALUNYA, 4: Laia García, Delia Zambrano, Ana Isabel Vigara, Silvia Ferrer, Zaira Abenza, Ana Isabel Chamorro, Geraldin Borrero, Roser Maymó, Paula Navas, Judith Gongora, Carla Morera i Anna Pascual.

MELILLA, 2: María Josefa, Lucía Cintas, Lorena Asensio, Tamara Ruiz, Laura Petit, Lucía Pujol, Nerea Miralles, Aixata Hamad, Gema Las, María Soto, Soraya Hamad i Chaime Khalifi.

Gols: Anna Pascual (1-0, 3’), Judith Gongora (2-0, 6’), Gema Las (2-1, 15’), Zaira Abenza (3-1, 23’), Ana Isabel Chamorro (4-1, 27’), María Soto (4-2, 33’).

Targetes grogues: Carla Morera (30’).

La Selecció Catalana Sènior Femenina ha començat la seva participació en el Campionat d’Espanya de futbol platja amb una victòria solvent per 4 a 2 davant d’una rocosa Melilla. Les de Javier Reyes han mostrat la seva millor versió per imposar-se a un conjunt intens i que ha lluitat cada pilota com si fos l’última. Catalunya tornarà a jugar aquesta tarda davant Extremadura a les 20.00 hores.

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos catalans. Quan tan sols s’havien jugat tres minuts, Silvia Ferrer, de xilena, ha assistit a Anna Pascual perquè, lliure de marca al segon pal, empenyés la pilota al fons de les xarxes. Amb el marcador a favor, la Selecció ha continuat buscant un segon gol que donés més tranquil·litat. Així doncs, Judith Gongora ha provat fortuna amb un potent xut que la portera rival no ha pogut refusar i ha suposat el 2-0.

Només començar el segon quart, Melilla ha escurçat diferències en una jugada embolicada. Gema Las ha controlat la pilota lluny de l’àrea i, a la mitja volta, s’ha inventat un poderós tir que ha sorprès a la defensa i a la portera catalana. Aquesta diana no ha suposat un canvi en el transcurs del xoc. Catalunya, més intensa i amb les idees molt més clares, ha continuat imposant el seu ritme davant d’una Melilla que ha acusat l’esforç físic dels primers minuts de l’encontre. El tercer gol català ha arribat amb una llarga passada de Laia García que Zaira Abenza ha finalitzat amb encert i habilitat.

Tot i tenir el partit força controlat, la Selecció no s’ha relaxat i ha començat el tercer quart amb la mateixa fam de gols que els altres dos. D’aquesta manera, Ana Isabel Chamorro ha marcat el 4-2 amb un xut de falta ajustat, lluny de l’abast de la portera visitant. A falta de pocs instants per a la conclusió del matx, María Soto s’ha vist afavorida per un rebot i l’ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la xarxa. Gran victòria de la Selecció Catalana Sènior Femenina, que aquesta tarda jugarà el seu segon partit del campionat davant d’Extremadura a les 20.00 hores.