Victòria treballada de la sub 16 masculina davant Extremadura
Notícies Generals | 28/12/2016
La Selecció Catalana sub 16 masculina s’ha trobat amb una Extremadura molt intensa, lluitadora i ben posicionada al camp que ha fet suar per aconseguir els tres punts (4-2).

Fitxa tècnica:

CATALUNYA, 4: Arnau Tenas, Sergi Benítez (Arnau Puigmal, 68’), Hicham Karrough (Mamadouba Soumah, 71’), Alejandro Pérez (Daniel Villahermosa, 41’), Nicolas Melamed, Pablo Moreno (Josep Jaume Busquets, 72’), Adrián Bernabé, Anssumane Fati, Marc Tenas, Alvaro Montesinos i Adrián Cova.

EXTREMADURA, 2: Alberto Sánchez, Roberto Requero, Aaron Rodríguez (Cristian Oliva, 74’), Antonio Jesús Rubio (Antonio Lozano, 75’), Ruben Ramos, Javier Parada (Juan Luis Custodio, 68’), Joaquín Vargas (Alberto Vaquero, 41’), Roberto Chiscano, Luis Ginés Gonzalez, Jose Maria Sanchez, Jorge Velasco i Angel Seco.

Gols: Alejandro Pérez (1-0, 5’), Roberto Chiscano (1-1, 17’), Nicolas Melamed (2-1, 27’; 3-1, 29'), Rubén Ramos (3-2, 45’), Marc Tenas (4-2, 70’).

Targetes grogues: Pablo Moreno (48’).

Equip arbitral: Gonzalo Barreda, Rafael Serra (àrbitre assistent), Aleksander Ivaylov (àrbitre assistent) i Santiago Mascaró (4t àrbitre).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

El partit que ha enfrontat les seleccions masculines sub 16 de Catalunya i Extremadura s’ha caracteritzat per la força amb què els dos conjunts han saltat al terreny de joc. Tant la Catalana com l’Extremenya han lluitat per totes les pilotes i no n’han donat cap per perduda. Tot i això, la selecció dirigida per Jaume-Joan Rius s’ha pogut imposar en el marcador inaugurant-lo ben aviat. Al minut 5 de partit, Alejandro Pérez ha rematat una pilota que ja havien intentat enviar entre els tres pals diversos companys. Pérez no ha fallat i el seu xut des de dins l’àrea petita ha superat el porter.

Extremadura ha reaccionat ràpid i després que Catalunya desaprofités una ocasió per marcar el segon, ha igualat el matx. José María Sánchez ha passat la pillota des del lateral a Roberto Chiscano. Amb un xut directe, sense pensar-s’ho, Chiscano ha inaugurat el marcador de la seva selecció. Els continus atacs catalans han donat els seus fruits i només en dos minuts la Catalana ha eixamplat la diferència en el marcador.

Al minut 27, una acció combinatòria d’Arnau Tenas i Anssumane Fati ha fet arribar a Nicolas Melamed la pilota amb què ha marcat el segon de la Catalana després de fer una paret a la defensa rival. I ha estat el mateix Melamed l’encarregat de fer el 3 a 1 en rematar de cap un mal refús del porter extremeny, Alberto Sánchez, que havia quedat mort dins l’àrea petita. Abans d’arribar al descans, Catalunya encara hauria pogut marcar el quart en dues ocasions però Alberto Sánchez ha aturat els xuts d’Adrián Bernabé i Anssumane Fati.

A la represa, Extremadura ha sortit amb ganes de remuntar el resultat advers i l’actitud del conjunt, molt ofensiva, els ha permès fer el 3 a 2 en una falta quan només s’havien disputat 5 minuts de joc. Javier Parada ha estat l’encarregat de picar-la i Rubén Ramos l’ha engaltat per enviar-la al fons de la xarxa. La Selecció Extremenya hauria pogut fer el 3 a 3 al minut 17 de nou de la mà de Chiscano però el seu xut ha anat massa desviat.

La Catalana ha recuperat les sensacions sobre el terreny de joc, ha reinstaurat el seu sistema i ha obligat a l’extremenya a anar-se tancant mica en mica darrere. Finalment, i després de més d’un intent fallit de sentenciar el partit, al minut 70 Marc Tenas ha fet el quart gol. El seu company, Pablo Moreno, li ha passat una pilota des de la banda i Tenas s’ha desfet de la defensa extremenya dins l’àrea petita fins a anotar el gol.

Així Catalunya ha aconseguit sumar els tres primers punts de la I Fase del Campionat d’Espanya sub 16 masculí  després d’un partit d’alta volada, amb molta intensitat i exigència en què tots dos conjunts s’han acostat en força ocasions a la porteria rival. Al partit hi ha assistit el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, el director tècnic esportiu, Marc Vives i el president del CTE de la FCF, Fèlix Gimeno. La sub 16 masculina jugarà demà contra Melilla.