Victòries de Barça ‘B’ i Sabadell a la primera eliminatòria del play-off a Segona ‘A’
F. Amateur | 19/07/2020
Els tres equips catalans passen a la segona eliminatòria gràcies als triomfs del filial blaugrana contra el filial del Valladolid per 3 a 2; del Sabadell davant l’Atlético de Madrid als penals; i del Cornellà ahir contra l’Eivissa per 1 a 2.

Twitter @CESabadell

El FC Barcelona 'B' tomba el filial del Valladolid per 3 a 2 en un partit emocionant i disputat

El FC Barcelona ‘B’ ha començat de la millor manera possible l’enfrontament davant el Valladolid ‘B’ al Ciudad de Málaga. Quan tan sols s’havien jugat tres minuts, Konrad de la Fuente ha enviat al fons de les xarxes una centrada de Morer des de la banda. Tanmateix, el Valladolid ha reaccionat ràpid i ha empatat l’encontre gràcies a una diana de Miguel de la Fuente al minut 8. Al segon temps, els de Garcia Pimienta s’han fet amb les regnes de l’encontre i, després de diversos avisos, han anotat el 2 a 0, obra de Monchu Ramon al minut 57. Quan faltaven deu minuts per al final, novament Konrad de la Fuente, en una gran acció individual, ha anotat el 3 a 1. El filial del Valladolid ha aconseguit escurçar diferències gràcies a un gol de Miguel Rubio al minut 89, però els blaugrana han defensat amb encert el 3 a 2 fins al xiulet final.

Twitter @FCBarcelonaB

Al partit ha assistit el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; i la directiva de l’FCF Paquita Linares.

El CE Sabadell FC derrota el filial del l'Atlético de Madrid a la tanda de penals

Per la seva banda, el CE Sabadell FC s’ha imposat al filial de l’Atlético de Madrid al Nuevo Mirador de Algeciras. Quan només s’havien disputat sis minuts, Edgar Hernan ha avançat el seu equip en una gran acció individual. El bloc arlequinat ha portat el pes del duel a través de la possessió de la pilota, malgrat que el filial del conjunt matalasser també ha gaudit d’oportunitats per poder empatar. A la represa, el filial matalasser ha donat un pas endavant per intentar anivellar el xoc i, quan semblava que el partit finalitzaria amb 1 a 0, ha aparegut Álvaro Garcia per fer l’empat i enviar l’eliminatòria a la pròrroga. Sense gols al temps extra, l’eliminatòria s’ha decidit des dels onze metres, on el Sabadell s’ha imposat per 3 a 1.

En representació de l'FCF al partit hi ha asssitit el vicepresident Joan Josep Isern, i el tresorer, Miquel Sellarès.