VII Clínic de Tecnificació per àrbitres cursetistes
Comitè Àrbitres | 15/11/2019
El CTA desenvoluparà aquest proper cap de setmana el "VII Clínic de Tecnificació Formació Bàsica (Selecció de Talents)". L'esdeveniment s'emmarca dins del "Pla de Formació Promoció Talents a les Etapes Bàsiques".
VII Clínic de Tecnificació per àrbitres cursetistes

Un total de 29 cursetistes han estat seleccionats, pels responsables de totes les delegacions territorials, per assistir al seminari que es desenvoluparà a Lloret de Mar, a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort i al Camp de Futbol Pistes Atletisme el cap de setmana del 15 al 17 de novembre.

El primer objectiu del Clínic és que el grup d'àrbitres que participin en les jornades de tecnificació, millorin la seva formació i es motivin en la seva progressió, incentivant l'adquisició d'eines pràctiques i coneixements tècnic - tàctics que els resultin útils en la rutina arbitral.

A més, el Clínic permetrà la detecció d'aquells àrbitres que, per la seva formació, característiques personals, condicions esportives, nivell de preparació física-tècnica i possibilitats de projecció futura, es consideri oportú l'acceleració de la seva carrera arbitral, amb la finalitat que en una mateixa temporada puguin ascendir a dues categories: la primera promoció s'efectuarà sobre la meitat de la mateixa, i la segona promoció es podria produir en finalitzar l'actual temporada.

L’Àrea Tècnica ha publicat el programa d'activitats del Clínic, en el qual s'inclouen activitats lectives i de lleure, així com situacions pràctiques relacionades amb el futbol i l'arbitratge. Entre altres, es programen: conferències, treball en grup, sessions i controls tècnics, entrenament i controls físics, pràctica comuna de futbol i arbitratge.

Circular nº7  Clínic Tecnificació Bàsica

Programa d’Activitats Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.