Vilafranca-Nàstic i St. Andreu-Espanyol 'B', les semifinals de la Copa Catalunya
Copes | 07/11/2018
El Vilafranca, Sant Andreu i Espanyol 'B', s’han classificat per les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta després de guanyar els seus respectius partits de quarts de final que s’han disputat avui. Juntament amb el Nàstic de Tarragona disputaran les semifinals.

El FC Vilafranca ha derrotat a domicili l'EC Granollers en la tanda de penals, el RCD Espanyol 'B' s’ha imposat per la mínima al CF Reus Deportiu a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, mentre que al Narcís Sala victòria per la mínima de la UE Sant Andreu davant el FC Barcelona 'B'.

RCD Espanyol 'B'  1 – CF Reus Deportiu 0

El RCD Espanyol 'B' s’ha classificat per les semifinals de la Copa de la Catalunya que es disputaran el proper 21 de novembre. Els blanc-i-blaus la diputaran davant el Sant Andreu. El filial de l’Espanyol s’ha imposat al Reus per la mínima, 1 a 0, en un partit que per oportunitats ha estat molt igualat.

El partit s’iniciava amb un xut d’Angel que s’estavellava al pal de la porteria del Reus. Cinc minuts després la mateixa situació però a l’àrea de l’Espanyol. Karim Yoda remata de primeres des de dins de l’àrea i la pilota també al pal.

La segona part ha començat amb una nova oportunitat del Reus. Ricardo Vaz serveix a Yoda i el xut surt fregant el pal. Però al minut 72 ha arribat l’únic gol del partit que li ha donat la semifinal de la Copa Catalunya al RCD Espanyol 'B'. El gol l’aconseguia Max. L’equip reusenc encara ha tingut la possibilitat d’empatar el partit en el minut 80, però el pal impedia que el xut de falta directa de Victor Silva hagi acabat en gol.

Presenciant el partit en representació de l’FCF han estat els subdelegats del Barcelonès, Miquel Carrillo i Maria Jesús Mateo.

EC Granollers  (1) 1  - FC Vilafranca (4) 1

El Granollers s’ha avançat en el marcador en el minut 27 per mediació de Pau Darbra amb un gran gol aprofitant el bon estat de forma del jugador. Però set minuts després el jugador de Tiana ha tingut que demanar el canvi per lesió. Un contratemps que ha afectat als locals. Just abans de la finalització de la primera part, en el minut 45, el Vilafranca empatava mitjançant Rosillo.

El Vilafranca s’ha fet amb l’últim tram del partit i fins i tot ha estat a punt de sentenciar l’eliminatòria. Però s’ha arribat al final amb l’empat a un.

A la tanda de penals, 1 a 4 per als de Vilafranca, que jugaran davant tot un Segona Divisió, el Nàstic de Tarragona, una de les dues semifinals de la Copa Catalunya.

Somvalles

Al partit ha assistit el vicepresident de l’FCF i delegat de Girona, Jordi Bonet, el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, el directiu i delegat del Penedès Garraf, Manel Durán i el delegat del CTA de Barcelona, Francesc Casajuana.

UE Sant Andreu   1 - FC Barcelona 'B'  0

El Sant Andreu és semifinalista de la Copa Catalunya després d’eliminar en els quarts de final per 1 gol a 0 el FC Barcelona 'B'. Els quadribarrats s’han imposat als blaugranes en un partit molt igualat.

Al minut 24, ha arribat l’única diana del partit. Ton Alcover ha servit una falta directa a l’àrea i després de diversos rebots Miranda ha enviat la pilota al fons de la xarxa blaugrana. A cinc minuts del final de la primera part Elhadji ha tingut una nova oportunitat per als locals.

A la segona part, la defensa fèrria del Sant Andreu ha posat les coses molt difícils a l’equip de García Pimienta que fins al minut 60 no ha pogut apropar-se a la porteria d’Iván Fuentes, amb una falta picada per Carles Pérez. Al 82, Ballou ha tingut l’empat a tocar, amb un gran xut des de la frontal que ha marxat desviat.

El vicepresident de l’FCF, Juanjo Isern, ha presenciat el partit entre els dos equips barcelonins.

El Sant Andreu s’enfrontarà a l’Espanyol 'B' a les semifinals de la Copa Catalunya.