Competició | TEMPORADA 2016-2017

Nom Tipus de LlicènciaT. LL. Article Motiu de la Sanció
CANET, F.S.,B
  355 Incoar expedient d'aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
MONTESSORI-PALAU, C.C.E.,A
  389.2d Pèrdua del partit per aquest equip per 6 gols a 0 pel fet de considerar-lo responsable de la seva suspensió pel fet de no haver presentat el nombre mínim de jugadors.
MONTESSORI-PALAU, C.C.E.,A
  S'acorda l'aplicació de l'article 294.1b del Reglament General de la FCF, on s'exposa el seguent:
b) En el supòsit d’una segona no compareixença en la mateixa temporada, o una primera dins els tres últims partits, el culpable serà exclòs de la competició i participarà, a l’inici de la següent, en la divisió o categoria immediata inferior, o en la següent, si en consumar la infracció estigués descendit virtualment, sense possibilitat d’ascens, en ambdós casos, en les dues temporades successives.
Si el culpable participa en l’última categoria no podrà ascendir en les dues temporades següents, imposant-se per a la no compareixença que en determinés l’exclusió multa accessòria en quantia doble a l’establerta inicialment.
MONTESSORI-PALAU, C.C.E.,A
  355 Incoar expedient d'aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
MONTESSORI-PALAU, C.C.E.,A
  389.4 Requerir aquest club perque en el termini de 2 dies presenti, per escrit, les seves al·legacions per l'incompareixença al partit, on es pugui demostrar quin va ser el motiu de la suspensió del partit.
En cas de no poder-se demostrar, s'aplicarà l'article 249.b) del Reglament General de la FCF (b) En el supòsit d’una segona no compareixença en la mateixa temporada, o una primera dins els tres últims partits, el culpable serà exclòs de la competició i participarà, a l’inici de la següent, en la divisió o categoria immediata inferior, o en la següent, si en consumar la infracció estigués descendit virtualment, sense possibilitat d’ascens, en ambdós casos, en les dues temporades successives.
123
Si el culpable participa en l’última categoria no podrà ascendir en les dues temporades següents, imposant-se per a la no compareixença que en determinés l’exclusió multa accessòria en quantia doble a l’establerta inicialment.)
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.