Competició | TEMPORADA 2017-2018

Nom Tipus de LlicènciaT. LL. Article Motiu de la Sanció
LA PALMA CERVELLO, U.E.,A
FUSTER MIRÓ, MARC
J 338.2b(2p), 336(1p) Tres partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
SAN PANCRACIO, U.D.,B
ARÉVALO COVAS, ALEJANDRO
A 338f Un partit de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc o com a conseqüència directa d'algun episodi del mateix, sempre que l'acció origini risc, però no es produeixin conseqüències danyoses o lesives.
Pª BARC. SANT VICENÇ HORTS,A
BALHASSANE EL YAAGOUBI, ADAN
A 336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
Pª BARC. SANT VICENÇ HORTS,A
GARCIA GALVEZ, FRANCISCO JAVIER
A 336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
Pª BARC. SANT VICENÇ HORTS,A
RAMOS MORALES, LUIS ALBERTO
A 338c Un partit de suspensió per pronunciar termes o expressions atemptatoris contra el decòrum o la dignitat o fer servir gests o signes quem per llur procacitat, es tinguessin en el concepte públic per ofensius.
ATLETIC PRAT DELTA C.F.,C
BRINGUE RODRIGUEZ, MARC
A 338k Un partit de suspensió pel fet d'arrapar, empènyer o sacsar, o produir-se, en general, altres actituds envers jugadors, tècnics o auxiliars que, pel fet d'ésser només lleument violentes, no acreditin ànim agresiu per part de l'agent.
CERVELLO, C.D.,B
  310 Pèrdua del partit per aquest club pel fet de considerar-lo responsable de la seva suspensió,
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.