Competició | TEMPORADA 2018-2019

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
BADALONA FUTSAL IRIS,A
      Requerir al club BADALONA FUTSAL IRIS perquè en el termini de dos dies presenti les seves al·legacions en relació a les absències continuades i repetides del tècnic Sr. GABRIEL FERRON GAUTIER un cop detectat absències a més del 50% dels compromisos d'aquest equip durant aquesta temporada.

En el cas què la no assistència als partits, incomplint l'article 311.2 del Reglament General de la FCF, sigui per motius laborals que impedeixin al tècnic exercir amb les seves obligacions de manera regular es dona, des de la recepció d 'aquesta resolució, termini de 15 dies per donar de baixa la llicència federativa del Sr. GABRIEL FERRON i la tramitació de la llicència d'un nou tècnic.

En el cas de reincidir en l'absentisme del Sr. GABRIEL FERRON, un cop superats els 15 dies del termini, el Comitè de Competició i Disciplina de Futbol Sala no acceptarà la presència de cap membre del cos tècnic a la banqueta d'aquest equip que no disposi de llicència federativa en el mateix i serà motiu de sanció l'absència del tècnic.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.