Caràcter, determinació i cap a semifinals
Notícies Generals | 19/07/2024
La Selecció Catalana sub 20 femenina supera Extremadura (1-2) i acaba la fase de grups en primera posició.

Remuntada i bitllet per a les semifinals. Catalunya sub 20 s'ha refet de la derrota en l'estrena al Campionat d'Espanya de futbol platja i ha aconseguit una victòria vital que l'acosta a les medalles. El combinat de Javi Reyes ha superat Extremadura (1-2) en una mostra d'orgull i resiliència a la sorra de Playa Victoria. María López i Lucía han estat les golejadores catalanes que han capgirat el gol inicial extremeny.

EXTREMADURA 1 - 2 CATALUNYA SUB 20
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Xènia Casadó, Paloma Cantillo, Lara Rodríguez, Agnès Monturiol, Maria López, Lucia Domingo, Paula Olivares, Julia Paradera, Carla Autero, Sandra García, Lucía Hidalgo i Nerea Bermudo.
GOLS: María López (1-1) i Lucía Hidalgo (1-2)
PARTIT COMPLET: AQUÍ

Extremadura s'ha avançat en un infortuni a l'àrea catalana. Una centrada lateral ha picat a les cames d’una jugadora quadribarrada i ha acabat al fons de la xarxa. Lucía i Paloma han tingut les oportunitats catalanes més clares però la punteria no ha estat del seu costat. La persistència i caràcter de la Selecció dirigida per Javi Reyes ha trobat al premi al minut 2 del segon temps. Maria López ha igualat les forces després d’una finta a la portera extremenya. Minuts de domini aclaparador que Catalunya ha rendibilitzat per remuntar el partit i situar-se capgirar el marcador i agafar avantatge, gràcies al gol de Lucía. Catalunya ha contemporitzat en els primers minuts del tercer temps amb possessions llargues entre les jugadores i la portera catalana.

La capitana, Carla Autero, ha salvat de forma heroica un gol sobre la línia quan Extremadura ho tenia tot a favor per l’empat a 2. El caràcter i competitivitat de la capitana catalana ha liderat la Selecció cap a la victòria final. La portera Xènia Casadó ha tingut a tocar l’1 a 3 en un xut molt estètic de porteria a porteria, una de les seves especialitats.