Catalunya acaba sisena en l’estrena de la categoria Aleví al Campionat d’Espanya
Notícies Generals | 16/07/2024
El combinat dirigit per Javi Reyes ha caigut per 12 a 4 davant Extremadura en el partit pel cinquè i sisè lloc al torneig estival disputat a Cadis.

La Selecció Catalana Aleví estrena palmarès amb la sisena posició final al Campionat d'Espanya. Una victòria i dues derrotes són els registres de l'equip dirigit per Javi Reyes a Cadis. El combinat català ha caigut derrotat per 12 a 4 davant Extremadura en el partit pel cinquè i sisè lloc al camp 2 de la Playa Victoria.

EXTREMADURA 12 - 4 CATALUNYA ALEVÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Yeray Pardillo, Ares Almirall, Climent Martínez, Izan Farre, Jordi Alcalá. També han jugat: Aran Sastré, Eudald Gómez. Diego Barrio, Leo Flores, Cesc Molas, Luciano Mateo Bulacio i Ubay Daki.
GOLS: Aran Sastre (2-1), Climent (4-2), Izan Farre (8-3) i Leo Flores (10-4)
PARTIT COMPLET: AQUÍ

La Selecció d'Extremadura s'avançava al primer minut després del refús del porter català. El 2 a 0 ha arribat en una jugada desafortunada i és que al xut del jugador extremeny ha picat en una petita duna i ha deixat sense opcions a Yeray Pardillo. El millor gol del primer temps, però, ha estat obra d'Aran Sastre, qui ha retallat distàncies amb un cacau creuat que ha anat teledirigit a l’escaire. Les opcions de remuntada s’esfumaven en 2 minuts quan del 2 a 1 hem passat al 4 a 1. Poc abans d’arribar al minut 9, una jugada màgica del combinat de Javi Reyes ha acabat amb el gol de Climent per situar el 4 a 2 i donar aire a Catalunya. El primer temps ha finalitzat amb el resultat de 5 a 2, després d’un gol en una jugada habilidosa dels extremenys.

Al segon període, el ritme i la intensitat ha disminuït a mínims fins que Extremadura ha marcat tres gols de forma consecutiva a partir del minut 6. Massa càstig per als jugadors catalans que plantarien cara fins al final. La qualitat de la Selecció s’ha demostrat en el 8 a 3 quan Izan Farre ha executat de forma magistral una falta directa des de 20 metres. A escassos segons del final del segon temps arribava el 9 a 3.

A l’equador del tercer període, un gol a cada banda. Primer Extremadura ha transformat el 10 a 3 i, en l’acció posterior, el català Leo Flores ha colpejat a la perfecció des de llarga distància per fer pujar el 10 a 4 a l'electrònic. Diego Lindo ha estat un dels maldecaps per a la defensa catalana i precisament ell ha estat l’autor de l’11 a 4 en una rematada a la mitjavolta. El definitiu 12 a 4 arriba en un xut creuat d’Aimar, a vint segons pel final.