Catalunya es guanya l'opció a passar a semifinals
FS Notícies | 21/03/2013
Catalunya ha estat superior a Valencia després d'un espectacular partit on els catalans han sabut aguantar el control del joc i marcar tres gols que els han donat ales al Campionat.

VALENCIA: Sergi Torner, Diego Alejandro Saliente, José Angel Lozano, Pablo Moreno, Alejandro Bernal, Carlos Giménez, Emilio Tane, Alberto Alonso, Hugo Cogollos, Iker Tena, Ignacio Guillem i Víctor Patró

CATALUNYA: Odalric Ripollès, Ivan Bonillo, Fèlix Prunera, Pol Gonzalez, Gerard Sape, Jordi Gimeno, Sergi Viedma, Daniel Bertran, Enrique Arnaiz, Adrian Tapias, Angel de Jesus i Alex Infante

GOLS: (2a part) 1 - 0 Alberto Alonso (min.18), 1 - 1 Enrique Arnaiz (min. 22), 1 - 2 Sergi Viedma (min. 23) i 1 - 3 Sergi Viedma (min. 25)

CRÒNICA:
Gran partit el que han disputat aquesta tarda la selecció catalana i la selecció valenciana benjamí.

La primera part que ha estat molt igualada i no s'ha vist cap gol, malgrat que s'han vist moltes ocasions de gol que no han acabat al fons de la porteria gràcies a les grans intervencions d'ambdos porters.

Ha estat al segon temps quan han posat una marxa més i Valencia ha marcat el primer gol amb un gran contratac, acció que han estat buscant durant tot el partit.

Quatre minuts després, la selecció catalana ha aconseguit empatar el partit després de diversos intens. A partir d'aquí, els catalans han continuat presionant perquè necessitaven una victòria per continuar vius al Campionat. Per això, a copia d'insistir, han aconseguit adelantar-se al marcador amb un gol fruit d'un rebuig valencià.

Llavors, Valencia ha demanat temps mort per trencar amb el joc elèctric de Catalunya, però no ho han aconseguit perquè els atacs no han cesat. En dos minuts Catalunya ha aconseguit agafar més distancia marcant el tercer a falta de 5 minuts pel final.

Una merescuda victòria que dona ales a Catalunya.

LES IMATGES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.