Catalunya es queda a un pas de cinquè lloc i acaba en sisena posició
Notícies Generals | 22/07/2024
Meritòria sisena plaça al Campionat d'Espanya infantil després que la Selecció Catalana caigués per la mínima contra Múrcia (7-6)

Derrota per la mínima de Catalunya contra Múrcia (7-6) en la lluita pel 5è i 6è lloc. La diferència de gols ha deixat fora de les semifinals a Catalunya a favor d'Illes Balears i l'ha condemnat a jugar el partit per la cinquena i la sisena posició. El rival, Múrcia, que també havia disputat una bona fase de grups, s'ha acabat emportant la victòria i la cinquena plaça del Campionat d'Espanya

MÚRCIA 7 - 6 CATALUNYA INFANTIL MASCULÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Esteve Sala, Álex Rodríguez, Jon Biosca, Ivan Llorell, Yon Pérez, Nael Yakin, Miguel Gómez, Álex Torrecilla, Genís Punsí, David Laguna, i Alan Montes.
GOLS: Ivan Llorell (1-0, 3'),  Ivan Llorell (2-2, 16') David Laguna (3-2, 22'), Ivan Llorell (4-4, 30'), David Laguna (5-5, 34')
PARTIT COMPLET: AQUÍ

El partit ha començat molt bé pels interessos catalans amb un gol d'Ivan Llorell, als tres minuts de joc. El capità ha aprofitat el refús del porter en la sortida d'un corner per obrir la llauna i avançar Catalunya. L'equip s'ha mostrat molt robust sobre la sorra de Cadis i ha intentat mantenir l'avantatge al marcador, però tres minuts després del gol, Múrcia ha igualat el resultat (1-1).

El segon període ha començat igual: amb gol, però malauradament ha estat un gol murcià. Catalunya, lluny de baixar els braços ha tret el caràcter i el capità, Ivan Llorell, ha fet el segon i l'empat, gràcies a una pilota recuperada per la defensa catalana. Amb el 2 a 2, Catalunya ha revifat i s'ha tornat a avançar al marcador amb un gol de David Laguna després d'una jugada col·lectiva iniciada per Martí Esteve des de la porteria. El combinat català ha mantingut la victòria momentània fins pràcticament el final del segon període, però en la última jornada Múrcia ha fet l'empat (3-3) i ho ha deixat tot per decidir en els últims dotze minuts.

El darrer període ha estat una autèntica muntanya russa i molt emocionant pels espectadors congregats a Cadis que han vist fins a 7 gols en 12 minuts. Ha estat una bateria de gols que ha començat pràcticament a falta de 6 minuts i, des d'aleshores, hi ha hagut un gol per minut. Catalunya ha igualat amb el 4 a 4 gràcies a un nou gol, el tercer, d'Ivan Llorell. El gol ha esperonat Catalunya però Múrcia ha tornat a desfer l'empat (5-4).

Per no trencar la tònica, l'equip ha igualat de nou l'electrònic (5-5) amb una xilena de David Laguna. Restaven dos minuts però encara s'han vist fins a tres gols més. El primer, de Múrcia, que pràcticament posava en safata el triomf al combinat murcià, i més encara, quan seguidament han tornat a marcar després de recuperar una pilota a camp propi.

Amb el 7-5 al marcador, Catalunya no s'ha donat per vençuda i ha retallat distàncies (7-6), però sense temps per capgirar el resultat. D'aquesta manera, la Selecció Catalana conclou la seva participació al Campionat d'Espanya infantil en una meritòria sisena plaça després de dues victòries i dues derrotes en el seu camí a Cadis