Catalunya es queda fora de la final i haurà de lluitar pel bronze al Campionat d'Espanya
Notícies Generals | 22/07/2024
La Selecció Catalana juvenil ha perdut a les semifinals contra Andalusia (6-2) en un partit molt disputat que s'ha decidit en els darrers minuts.

Catalunya s'ha quedat a les portes de la final del Campionat d'Espanya després de perdre contra Andalusia a les semifinals (6-2). Un partit molt competit de la Selecció Catalana que no ha tingut la sort de cara a porta i s'ha vist remuntada pels andalusos que comptaven amb tot el suport de l'afició. El doblet de Ramy Saghdani no ha estat suficient i Catalunya haurà de jugar pel bronze al Campionat d'Espanya

ANDALUSIA 6 - 2 CATALUNYA JUVENIL MASCULÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Tomás González, Erik Fuentes, Abdeslam Marhoub, David Tena, Bilal El Basri, Daniel Cardosa, Ayoub Oumlal, Mohamed El Asri, Hugo Segovia, Ramy Saghdani, Wail El Ouriachi i Pau Borràs.
GOLS: Ramy Saghdani (0-1, 3'), Ramy Saghdani (3-2, 23')
PARTIT COMPLET: AQUÍ

El primer període ha estat de tanteig per ambdues seleccions que han utilitzat per posar les cartes sobre la taula i mostrar les primeres qualitats. A diferència dels anteriors partits disputats per Catalunya, el gol ha tardat molt en arribar tot i les nombroses ocasions de tots dos equips per obrir el marcador. La més clara, al fil del descans després d'una jugada espectacular de Ramy que s'ha elevat la pilota i de xilena ha intentat sorprendre el porter andalús. Sense gols i amb el marcador inicial de 0 a 0 s'ha arribat al final dels primers 12 minuts.

El segon quart ha iniciat de la millor manera: amb gol català. No s'havia disputat encara el primer minut quan Catalunya ha sorprès amb un servei de banda molt tancat que després d'un mal refús de la defensa andalusa ha acabat entrant a la porteria i fent pujar el primer gol al marcador. Tres minuts ha durat l'avantatge de l'equip després que una xilena impossible d'Andalusia igualés el matx. El gol ha donat ales a la selecció andalusa que ha marcat dos gols en dos minuts distanciant-se així de Catalunya que ha quedat força tocada.

Els últims cinc minuts han estat agònics, amb una Selecció Catalana que ha intentat reduir els dos gols andalusos i tornar-se a posar-se al matx. I així ha estat, a falta d'1 minut i mig per acabar, Ramy, de nou, ha fet el 3 a 2 posant tot a la graella per aconseguir el pas a la final somiada.

El tercer període ha estat una autèntica batalla entre dues seleccions que volien estar a la final del Campionat d'Espanya. Quan millor estava Catalunya i disposava de la possessió i les millors ocasions ha arribat el càstig amb el gol andalús que ha deixat molt coll amunt el partit (4-2). Tot i la diferència de dos gols, la selecció no ha baixat els braços i ha seguit intentant emportar-se la victòria i el pas a la final. El càstig, però, ha estat doble quan després de tornar a posar la pilota en joc, Andalusia s'ha fet amb el control i ha tornat a marcar per fer el cinquè del matx (5-2). Catalunya no ha deixat d'intentar-ho i quan més bolcada estava a camp contrari ha rebut el sisè i definitiu gol que ha sentenciat el matx (6-2).

D'aquesta manera, Catalunya s'ha quedat a les portes de la final i s'haurà de conformar amb jugar el partit pel tercer i quart lloc i guanyar la medalla de bronze del Campionat d'Espanya