Catalunya i Andalusia arriben a la gran final sub 16
FS Notícies | 20/04/2013
La selecció catalana sub 16 de futbol sala es planta a la gran final del Campionat de Seleccions Territorials després de superar a Madrid en una semifinal molt treballada.

Avui, dissabte, 20 d'abril, ha començat un dels Campionats d'Espanya més atractius, el de la categoria sub 16, amb la disputa de les dues semifinals que han enfrontat a les seleccions d'Andalusia i Comunitat Valenciana, i a les de Catalunya i Madrid.

El pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet ha estat l'escenari d'aquests dos partits que han portat a Andalusia i Catalunya a la gran final que es disputarà demà, a les 12 hores.

CATALUNYA:
Abraham Garcia, Ivan Martin, Aleix Besalduch, Sergio Gonzalez, Marc Cárdenas, Kevin Pozo, Eric Perez, Ignacio Caño, Segio Parra, Marc Xavier Armengol, Gerard Rabadán i Miquel Feixas.

MADRID: Álvaro Sarmiento, Hector Garcia, Daniel Gomez, Roberto De Gregorio, Jorge Martin, Miguel Urueña, Jhonatan Garcia, Victor Manuel Prado, Carlos Maroto, David Herrera, Enrique Bueno, Juan Conde, Alexander Palacios, Gonzalo Gomez, Juan Andrés Almagro, Jorge Melero, Alberto Jimeno, Javier Marañón, Adrian Rubio i Javier Rodríguez

GOLS: 1 - 0 Sergio Parra (min. 4), 1 - 1 Marc Xavier Armengol ((pp) min.28), 2 - 1 Ignacio Caño (min. 29), 3 - 1 Sergio Gonzalez (min.38)

ÀRBITRES: Sr. Javier Cano, Sr. Samuel Serrano i Srta. Sandra Palomo

CRÒNICA: Després de disputar-se la primera semifinal de la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16 on s'ha classificat Andalusia, a les 12 hores Catalunya i Madrid han jugat el segon partit.

Les dues seleccions han començat la semifinal amb ganes de tenir la pilota i dominar el partit amb possessions llargues, fet que ha provocat que el partit hagi estat molt tàctic i disputat.

A l'inici del partit, Catalunya ha sortit molt forta i pressionant la sortida de la pilota de Madrid i, en una robada de pilota, ha aconseguit avançar-se en el marcador amb l'1 a 0. Durant la primera part, ambdós equips han tingut moltes ocasions de gol però la bona intervenció dels porters ha evitat que el resultat fos més ampli.

A la segona part, ambdues seleccions sabien el què s'estaven jugant i han posat un ritme molt elevant al partit.

Quan Catalunya dominava, una jugada a pilota parada ha fet que pugés l'1 a 1 en el marcador quan Armengol ha introduït, amb una mica de mala sort, l'esfèrica dins la seva pròpia porteria. A Madrid no li ha durat gaire l'alegria de l'empat ja que, tan sols un minut després, una molt bona jugada col·lectiva ha fet que Catalunya tornés a posar-se per davant del marcador.

A falta de quatre minuts pel final, Madrid ha intentat igualar de nou l'eliminatòria jugant amb el porter jugador, però la bona defensa catalana ha fet que fos en va. Quan només quedaven dos minuts pel final del partit, Sergio González ha finalitzat una bona jugada individual d'Èric Pérez i ha aconseguit posar el 3 a 1 en el marcador i donar tranquil·litat a la selecció local.

El partit ha finalitzat amb aquest resultat, fet que ha permès la classificació de la Selecció Catalana per la gran final que s'enfrontarà a Andalusia demà diumenge, a les 12 hores.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.

ANDALUSIA:
Pablo Barba, Pablo Berenguel, Cristian García, José A. Fernández, Carlos Rodríguez, José A. Moya, Alejandro Benítez, Ginés Paz, José A. Luna, Juan Emilio Gil, Eduardo Ruiz i Álvaro Manzano.

COMUNIDAD VALENCIANA: Kevin Alexander Almeida, Alvaro Tomás García, Henry Vargas Reyes, Joan Cordellas, Jaime Peiró, Pablo Sáncheiz, Alberto Castelló, Javier González, Carlos Carreras, Alberto Marzal, Diego Olmo i Alejandro Nicolás.

GOLS: 0 - 1 Alberto Castelló (min.8), 0 - 2 Joan Cordellas (min. 32), 1 - 2 Alejandro Benítez (min. 34), 2 - 2 Juan Emilio Gil (min. 38), 3 -  2 Juan Emilio Gil (min. 41), 4 - 2 Carlos Rodríguez (min. 43), 5 - 2 Juan Emilio Gil (min. 46), 6 - 2 Carlos Rodríguez (min. 47), 6 - 3 Carlos Carreras (min. 49)

ÀRBITRES: Sr. Rogelio Pacheco, Sr. Joaquín Rodríguez i Srta. Nuria Fernández

CRÒNICA: Les seleccions autonòmiques d'Andalusia i de la Comunitat Valenciana han iniciat la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16.

Andalusia des de l'inici del partit ha volgut tenir la possessió de la pilota i dominar el partit mentre que la Comunitat Valenciana esperava una mica més resguardada ajuntant les seves línies i impedint una bona circulació interior.

Amb aquestes disposicions tècniques la Comunitat Valenciana es trobava molt còmoda en el partit i aprofitava unes contres molt ràpides per fer de cada jugada una ocasió de perill. En el minut 8, una d'aquestes contres ha propiciat el 0 - 1 en el marcador.

Andalusia ha contingut desplegant el mateix joc i intentava arribar a la porteria rival amb triangulacions ràpides, però no aconseguir arribar a la zona de finalització.

Ja a la segona part, ambdues seleccions no han canviat les seves disposicions tàctiques i han seguit fidels al primer temps.

A mesura que passaven els minuts anava pujant la intensitat de les dues seleccions. València es posva a 0 - 2 en el marcador en el minut 32, però abans d'arribar al final del segon temps, primer una jugada col·lectiva i després una jugada individual, han posat l'empat en el partit que ha portat a la semifinal a la pròrroga.

Només començar la pròrroga, una magnífica jugada del jugador andalús Juan Emilio Gil ha posat per davant als seus que dos minuts després van repetir amb una jugada col·lectiva.

En el segon temps de la pròrroga, València ha arriscat jugant amb el porter jugador i dos pèrdues de pilota han significat els dos gols més en contra. Amb el 6 - 2 en el marcador, jugant ja sense porter jugador, la comunitat valenciana ha aconseguit el darrer gol deixant el marcador final de 6 gols a 3 que els classifica per la gran final.