Catalunya Infantil masculina es proclama campiona d'Espanya
FS Notícies | 23/04/2023
La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala guanya 7 a 3 davant Galícia en un partit vibrant i es proclama campiona d'Espanya.

7 - 3
GALÍCIA
Jan Grau, Pau Moya, Oriol Morros, Brahim Houdane, Gaizka Llaneza, Gerard Vicente, Alex Torrecillas, Khalil el Khiraoui, Roc Marín, Arnau Moreno, Samuel Barragan i Carlos Rojo
GALÍCIA
Pablo Cordero, Rubén Oliveira, Daniel Torres, Lucas Rodríguez, Pablo Seoane, Raul González, Pablo Crespo, Fabio Da Silva, Iker Paz, Bruno Ramos, Manuel Garrido i Diego López

1-0 Arnau Moreno (1'); 2-0 Gerard Vicente (4'); 3-0 Arnau Moreno (4'); 4-1 Arnau Moreno (17'); 5-3 Jan Grau (37'); 6-3 Pau Moya (38'); 7-3 Arnau Moreno (39')

3-1 Pablo Crespo (14'); 4-2 Diego López (19'); 4-3 Diego López (22')
Àrbitres principals: Adrián Molina i David Lax        Àrbitre assistent: Irene Hurtado

Seguim fent història. La Selecció Catalana Infantil masculina ha guanyat 7 a 3 davant Galícia i s'ha proclamat campiona d'Espanya en un partit que Catalunya guanyava 3 a 0 al minut 5, però que ha acabat patint fins als darrers minuts. Al descans, els quadribarrats ja guanyaven 4 a 2 però, només començar la segona meitat, els gallecs han escurçat diferències. No ha estat fins als darrers instants, amb Galícia atacant amb porter-jugador, quan Catalunya ha sentenciat el matx. Amb aquest triomf, Catalunya continua fent història aconseguint arribar a 14 finals dels últims 15 Campionats d'Espanya, en què s'han aconseguit 10 campionats i 4 subcampionats.

Inici fulminant de Catalunya. La final del Campionat d'Espanya ha començat de forma fulminant per Catalunya, amb tres gols en els primers tres minuts. I és que als 20 segons de la final, Arnau Moreno ha obert la llauna del marcador i, poc després, Gerard Vicente ha finalitzat una falta indirecta. I, abans del minut 3, Arnau Moreno ha marcat el 3 a 0 provocant el temps mort demanat pel seleccionador gallec. En aquest moment, les forces s'han igualat, Galícia ha començat a aparèixer a la final i Catalunya ha deixat d'estar tan precisa com a l'inici del partit. En una acció desafortunada, al quart d'hora de partit, Pablo Crespo ha escurçat diferències abans que, Arnau, marqués el quart amb un xut potent firmant el seu hat-trick particular. Abans del descans, Galícia encara ha tingut temps per escurçar diferències amb una diana de Diego López, aprofitant una assistència de Rubén Oliveira i establint el 4 a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Només començar la segona part, Diego López ha escurçat diferències col·locant un ajustat 4 a 3 al marcador. Un resultat que ha posat tensió i emoció a la final del Campionat d'Espanya i que Catalunya ha sabut gestionar a mesura que han anat passant els minuts. Els jugadors dirigits per Jordi Barrero han mantingut possessions llargues controlant l'avantatge, fins que a poc menys de cinc minuts pel final, Galícia ha decidit provar fortuna amb el porter-jugador. Un atac que els catalans han sabut defensar i, a la primera acció, el porter català Jan Grau, de porteria a porteria, ha marcat el cinquè. I, a la següent defensa, Pau Moya, també de porteria a porteria, ha marcat el 6 a 3. Ja en els darrers instants, amb una acció similar, Arnau Moreno ha sentenciat amb el definitiu 7 a 3 i ha firmat el seu pòquer particular.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.