Catalunya s’imposa a un combinat japonès en un partit competit
FS Notícies | 09/10/2018
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala doblega un rocós rival per 1 a 0 en el seu primer partit de preparació de la temporada.
1 - 0
COMBINAT JAPONÈS SUB 19 MASCULÍ
Adrián Hurtado, Aaran Amaro, Marc Vinyals, Marc Campas, Iñaki Corbero, Carles Saladie, Dylan Moreno, Álex Lacambra, Iñaki Roses i Serni Fenoy.
Shoya Moro, Shin Inano, Ryo Tajima, Manatsu Hagiwara, Yuki Hatakeyama, Masashi Osawa, Takuya Murakami, Hidefumi Ninomiya, Gensuke Mouri, Kaito Yamada, Takehiro Motoishi, Souta Nagumo, Takumi Sasaki, Yudai Takahashi i Yuta Kimura.
Carles Saladi (38’).

TARGETES GROGUES
Marc Vinyals (10’).

Òscar Moreno Teba i Adrià Alfonso Galí Pallejà (àrbitres), i Sònia Aguilar Miranda (àrbitra assistent).

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha arrencat el nou curs amb una treballada victòria per 1 a 0 contra un combinat del Japó sub 19. Els primers compassos del partit han estat marcats per la igualtat i sense gaires ocasions de gol. Els de Jorge Vargas han intentat portar la iniciativa en el joc davant d’un rival ben situat a la pista que ha tapat amb encert els espais.

La intensitat i l’entrega han estat els grans protagonistes del primer temps, on la Selecció ha xutat un total de 10 vegades a porteria. Per la seva part, el bloc japonès ha optat per esperar la seva oportunitat al contraatac i per aprofitar sobretot la corpulència física dels seus pivots. Tanmateix, només han tingut dues arribades perilloses que la defensa catalana ha aconseguit neutralitzar.

A la represa, els japonesos han saltat a la pista amb una marxa més. Amb una pressió alta i fent circular la pilota a gran velocitat, han gaudit de dues oportunitats clares per inaugurar el marcador, però no han estat encertats en la definició. A partir d’aquell moment, els de Jorge Vargas han reaccionat i han tornat a fer-se amb les regnes del duel.

En l'últim quart, la Selecció ha arribat més sovint a la porteria contrària. Després de diverses arribades perilloses, ha estat Carles Saladi, al minut 38, qui ha marcat l’únic gol del partit. Després de superar el seu defensor en l’un contra un, ha batut el porter japonès amb un poderós xut. Així doncs, Catalunya ha aconseguit la victòria en el seu primera partit de preparació de la nova temporada.