Celebrat el Torneig de F7 del CTA a Riudoms
Notícies Generals | 01/07/2024
Un any més la delegació de Tarragona acull el torneig anual entre àrbitres del CTA amb més de 150 persones

Fins a 13 equips de les diferents delegacions de Catalunya es van aplegar ahir al Camp de Futbol Municipal de Riudoms per celebrar el Torneig de Futbol 7 del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol. Més de 150 persones, entre àrbitres i directius, van viure ahir una de les jornades de germanor del CTA.

Primer es va realitzar el torneig entre els 13 equips inscrits amb una fase de grups i dues lligues que van tenir dos equips guanyadors. Per una banda, Lleida es va imposar a la Categoria Or després de superar 2 a 1 a la final contra el Baix Llobregat. A la Categoria Plata, un dels equips tarragonins es va proclamar campió al guanyar el derbi que va tenir lloc a la final. Un cop finalitzat es va realitzar un dinar de germanor on va regnar el bon ambient entre els àrbitres presents.

Per part de l’FCF, el delegat de Tarragona, José Cosano, va assistir al torneig, així com els subdelegats, Juan Muñoz i Aniceto Galvan. Per part del CTA de l’FCF, el cap de l’àrea tècnica, Jaume Reverté, el delegat del CTA a Tarragona, Ferran Garcia, i el delegat del CTA al Baix Llobregat i al Penedès-Garraf, Héctor Robas, van estar presents a Riudoms.