Col·legi Episcopal, Sala 5 Martorell ‘B’ i Tecnovit Alforja FS aconsegueixen l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil
FS Notícies | 02/06/2024
Tarda apassionant d’aquest diumenge al Pavelló Municipal Palauet de Palafolls, en directe per l’fcf.tv, amb tandes de penals i gols de la victòria en el darrer segon.

Definits els tres equips que ascendeixen a la Divisió d’Honor Juvenil de futbol sala. Col·legi Episcopal Mare de Déu de l'Acadèmia, Sala 5 Martorell ‘B’ i Tecnovit Alforja FS han aconseguit el bitllet després de vèncer en el play-off a partit únic disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal Palauet de Palafolls ple de gom a gom i que s'ha viscut en directe a l'fcf.tv. EFS Sant Julià de Ramis, Badalona Futsal Iris ‘B’ i CE Santa Coloma Futsal s’han quedat a les portes d’aconseguir el premi de la temporada.

EFS SANT JULIÀ DE RAMIS 2-6 COL·LEGI EPISCOPAL MARE DE DÉU DE L'ACADÈMIA

Ha estat el partit que ha inaugurat el play-off d’ascens a Divisió d’Honor Juvenil de futbol sala. El Col·legi Episcopal ha estat superior des del primer moment, tot i que la falta d’encert cara el gol en la primera meitat ha fet que el duel estigués força igualat al descans. Els lleidatans guanyaven per 1 a 2 amb les dianes de Joel Figuera i Pablo Pantrigo. Per altra banda pels gironins ha marcat Pau Serrano. En la represa, un gol en la primera jugada de Marc Ruiz per l’Epis ha estat la clau del triomf. Joan Sampietro, David Pujol i Sergi Fité han arrodonit la golejada. Jordi Fernández ha fet el segon gol per Sant Julià de Ramis en els darrers compassos.

SALA 5 MARTORELL 'B' 2 (5)-(3) 2 BADALONA FUTSAL IRIS ‘B’

Partidàs que s’ha decidit a la tanda de penals. Igualtat màxima entre els dos equips en què el Badalona Futsal Iris ‘B’ s’ha posat per davant en el marcador en dues ocasions. Uns últims minuts frenètics, però, han desembocat amb l’empat a dos final. Per Sala 5 Martorell ‘B’ ha marcat Biel Rascao i Jordi Delgado, pels badalonins Vinicius Santiago i Unai Serón. El punt dels sis metres ha dictaminat sentència i ha donat l’ascens al conjunt de Martorell.

TECNOVIT ALFORJA FS 4-3 CE SANTA COLOMA FUTSAL

La traca final de la jornada amb un final a l’altura. Alforja i Santa Coloma han ofert un espectacle ple d’intensitat i qualitat. Els colomencs s’han avançat en el marcador amb el gol de Javi Fernandez, però els tarragonins han capgirat el resultat amb les dianes de Victor Garcia i Marcel Grau, per partida doble. El Santa Coloma ha tret el porter jugadors en els darrers minuts i en pràcticament dues jugades consecutives ha aconseguit igualar el marcador a través d’Ismael Diaz i Javi Fernandez. En l’última jugada del partit, però, Gerard Mendoza ha marcat en un xut de falta magistral a l’escaire per a desfermar l’alegria pel conjunt tarragoní.