Disputades les ‘Final Four’ de la Copa Girona Sènior de futbol sala
FS Notícies | 11/01/2022
Aquest cap de setmana es van jugar les ‘Final Four’ de la Copa Girona Sènior de futbol sala amb el Vilafant Club Futbol Sala com a campió en categoria masculina i l’ACE Riudellots en la femenina.

Disputada la Copa Girona. Aquest cap de setmana es van disputar, al Pavelló Municipal Palau 2 de Girona, les ‘Final Four’ de la Copa Girona Sènior en les categories masculina i femenina, i que van guanyar el Vilafant Club Futbol Sala, en la masculina, i l’ACE Riudellots, en la femenina.

El dissabte, 8 de gener de 2022 es van dur a terme les quatre semifinals. Les primeres a competir van ser les semifinals en la categoria femenina, en què el CFS Inter Esp. Malgrat va vèncer l’EFS Palafolls mentre que l’ACE Riudellots es va imposar el Quart CFS.

RESULTATS SEMIFINALS COPA GIRONA FEMENINA
CFS INTER ESP. MALGRAT 5 – 2 EFS PALAFOLLS
QUART CLUB FUTBOL SALA 0 – 3 ACE RIUDELLOTS

El dissabte a la tarda es van disputar les semifinals en categoria masculina, en què el Vilafant Club Futbol Sala va guanyar 3 a 7 davant l'EFS Palafolls, mentre que el Lloret CFS va aconseguir el bitllet per la gran final després de superar per 4 a 5 el Girona EFS.

RESULTATS SEMIFINALS COPA GIRONA MASCULINA
EFS PALAFOLLS 3 – 7 VILAFANT CLUB FUTBOL SALA
GIRONA EFS 4 – 5 LLORET CFS

Finalment, el diumenge, 9 de gener de 2022, també al Pavelló Municipal Palau 2 de Girona, van tenir lloc les grans finals de la Copa Girona Sènior de futbol sala, amb les victòries de l'ACE Riudellots, en categoria femenina, i del Vilafant Club Futbol Sala, en categoria masculina.

FINAL COPA GIRONA FEMENINA
CFS INTER ESP. MALGRAT 0 - 3 ACE RIUDELLOTS
FINAL COPA GIRONA MASCULINA
VILAFANT CLUB FUTBOL SALA 5 - 1 CFS LLORET

A la Copa Girona Sènior de futbol sala, hi va assistir el vicepresident de l'FCF i delegat a Girona, Jordi Bonet; el delegat de l'LCFS de l'FCF a Girona, Xavier Farrarons; el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez; i el president del Girona CFS, Jordi Castejón, com a amfitrió de la Copa Girona.