El Barça s’emporta el derbi i suma els tres primers punts de la temporada
FS Notícies | 10/09/2022
El Barça de futbol sala ha guanyat 5 a 6 davant l’Industrias Santa Coloma a la primera jornada de lliga en un partit en què els blaugrana guanyaven 2 a 6.
FC Barcelona

Primers punts de la temporada. El Barça de futbol sala ha guanyat 5 a 6 davant l’Industrias Santa Coloma en la primera jornada de lliga. Els blaugrana han dominat el partit, tot i que tres gols en els darrers instants d'Industrias Santa Coloma han posat emoció al partit. Amb aquest triomf, els jugadors dirigits per Jesús Velasco sumin els tres primers punts de la temporada. A més, el Barça ha guanyat dues vegades en una setmana al conjunt de Xavi Closas, ja que també van guanyar la final de la Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala.

Intercanvi de cops a la primera part. El derbi català ha començat igual que la final de la Copa Catalunya: gol d'Adolfo només començar. Però en aquest cas, el conjunt local ha estat capaç de remuntar a través de Khalid a la sortida d'un córner. Ha estat una primera meitat amb ocasions i, amb aquesta anada i tornada, Sergio González ha marcat l'1 a 2. Tot i això, David Álvarez ha tornat a empatar el matx fins que, abans del descans, un xut de Dyego ha topat amb Nil Closas i ha col·locat el 2 a 3 al marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, el Barça ha estat superior i la reacció d'Industrias Santa Coloma ha arribat tard. I és que Matheus, Coelho i Adolfo han col·locat el 2 a 6 al marcador. Un resultat que s'ha mantingut fins als darrers instants fins que, un doblet de Cardona ha escurçat diferències. Al darrer segon, Corso ha tancat el marcador amb el definitiu 5 a 6.

FC BarcelonaEn el derbi català de Primera RFEF Futsal hi ha assistit el directiu de l’FCF i de l’LCFS, Javi Lerma; i el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez.