El Comitè Tècnic d’Àrbitres disputa un torneig a Riudoms
Notícies Generals | 12/07/2016
El torneig del CTA 2016 s'ha celebrat a Riudoms amb la participació de 290 àrbitres repartits en 24 equips provinents de totes les delegacions territorials del CTA.

A la fase de grups d’aquest torneig de futbol els àrbitres es van dividir en 4 grups de 6 equips cadascun. Els dos primers de cada grup es classificaven per als quarts de final i la resta passaven a la fase de consolació. Els partits del fase de grups, així com de les fases d'eliminació, constaven d'una única part de 15 minuts i la final va tenir una durada de dues parts de 10 minuts.

Les semifinals van quedar enquadrades de la següent manera:

Vallès Occidental "C" - Tarragona "B" (2-0)

Tarragona "A"- Vallès Occidental "D" (1-0)

La final la van jugar dos equips que provenien del mateix grup (Grup A), imposant-se l'equip de Tarragona "A" als penals (2-3) després que el partit finalitzés amb empat a zero.

En total, hi van participar uns 290 àrbitres, atès que els 24 equips estaven formats per una mitjana de 12 jugadors per equip. Els partits els van xiular àrbitres en actiu de la delegació de Tarragona que, voluntàriament, es van oferir per tal de col·laborar en el bon funcionament del torneig. S’ha de destacar que la final va ser arbitrada per Josep Subirats, àrbitre de Segona Divisió ‘B’ de Tarragona.

El torneig va discórrer, en tot moment, dins els paràmetres de normalitat i esportivitat lògics en un torneig de caire amistós i en què la principal intenció era gaudir d'una diada de germanor i confraternitat entre tots els àrbitres de Catalunya.