El CTA, present en la IV Jornada de Foment de la Mediació
Comitè Àrbitres | 12/06/2018
El director del Comitè Tècnic d'Àrbitres de l’FCF, Xavier Moreno Delgado, ha participat en aquesta jornada per aportar el punt de vista de l’estament arbitral.
El CTA, present en la IV Jornada de Foment de la Mediació

La IV Jornada de Foment de la Mediació a l'Advocacia i la II Jornada de Cultura de Pau: convivència, mediació, esport i salut, l’ha organitzat la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a la seva seu de Barcelona. En aquest acte ha intervingut el director del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Xavi Moreno, juntament amb àrbitres d’altres especialitats esportives, per aportar el seu gra de sorra en el col·loqui ‘Quines propostes tenen els àrbitres per gestionar els conflictes en l’esport?’.

 

En la mateixa Jornada s'han desenvolupat dos col·loquis més relacionats amb el món de l'esport. Aquests han estat: ‘Com introduir la mediació i la gestió de conflictes en els clubs esportius?’ i ‘Les aficions dels equips, ¿animen o s'enfronten?’.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.