El Gavà empata i decidirà l’ascens a La Bòbila
Notícies Generals | 19/06/2016
El Gavà empata el partit d’anada de la fase final d’ascens a segona B davant el Castelló per 2-2 i caldrà esperar el proper cap de setmana per saber quin dels dos equips puja de categoria.

El Castelló ha començat el partit d’anada molt endollat i ha marcat 2 gols a la primera part. El primer ha estat d’Eric Alcaraz, que al minut 15 ha rebut una molt bona pilota dins l’àrea i l’ha pogut col·locar entre els tres pals de la porteria. Tres minuts més tard ha arribat el segon, obra de Fabiani.

El Gavà, però, no s’ha deixat intimidar i ha aconseguit remuntar el partit i aconseguir l’empat. Al minut 27, Boris ha marcat el 2-1 quan ha aprofitat un servei de banda per xutar a porteria. I, al 31’, David Jiménez ha empatat el matx.

Ja a la segona meitat, els dos equips han tingut alguna ocasió de desfer l’empat, però la baixada de nivell i de rendiment físic han fet que cap dels dos conjunts pogués moure el resultat del marcador.

El Gavà afrontarà el partit de tornada el proper cap de setmana a La Bòbila. Els del Baix Llobregat volen pujar de categoria després d’estar les últimes 5 temporades a Tercera Divisió.