Osasuna guanya a Montilivi i esvaeix el somni de Primera
Notícies Generals | 18/06/2016
El Girona FC ha perdut per un únic gol contra l’Osasuna el partit de tornada de la fase d’ascens a Primera Divisió. Amb aquest resultat, ha perdut l’opció de pujar a la màxima categoria estatal.

A Montilivi s’ha viscut un gran ambient en el partit de tornada del play off d’ascens a Primera Divisió. El gironins havien de capgirar el resultat advers de l’anada a El Saddar (2-1), però l’Osasuna ha fet efectiu l’únic gol del partit que ha marcat i ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria estatal.

La primera part ha acabat sense gols, però en el segon temps, Kodro al minut 48, ha marcat el que seria el definitiu 0-1. Així doncs, la propera temporada el Girona continuarà jugant a la Segona Divisió ‘A’.

Al partit hi ha assistit el president de la FCF, Andreu Subies; i els directius Raül Sus, Jordi Bonet i Jesús Pont.