El Nàstic es jugarà l'ascens a Primera Divisió en el partit de tornada
Notícies Generals | 08/06/2016
El Nàstic de Tarragona ha jugat el partit d'anada del play off d'ascens a la Primera Divisió davant un Osasuna que ha guanyat per 3-1.

L'Osasuna ha guanyat la primera partida del play off d'ascens a la Primera Divisió davant el Nàstic en vèncer els tarragonins per 3 gols a 1 a Pamplona. Mikel Merino per partida doble abans del descans i en jugades d'estratègia, i Kenan Kodro al minut 57 han posat les coses difícils al Nàstic. Tanmateix, els catalans no s'han rendit i, deu minuts més tard, Jean Luc ha marcat el gol que deixa l'eliminatòria oberta.

El partit de tornada es disputarà el proper dissabte al Nou Estadi.